Brocanteurs Yves et Bernard

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Brocanteurs Yves et Bernard
Private companiesAmusement and Recreation Services • Brocanteurs Yves et Bernard

Contactgegevens Brocanteurs Yves et Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brocanteurs Yves et Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brocanteurs Yves et Bernard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Verbist 13; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode), België

Telefoon (phone): 02 218 08 05 (+32-02 218 08 05) 02 218 08 05 (+32-02 218 08 05)

Fax (fax): +32 (16) 237-45-71 +32 (16) 237-45-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brocanteurs Yves et Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brocanteurs Yves et Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brocanteurs Yves et Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brocanteurs Yves et Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brocanteurs Yves et Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brocanteurs Yves et Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brocanteurs Yves et Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brocanteurs Yves et Bernard
Products information Brocanteurs Yves et Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE05091033935
Ondernemingsnummer: 5503845214
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Brocanteurs Yves et Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Curiosity shops and clearers of furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brocanteurs Yves et Bernard
(Get full report from official database of BE for Brocanteurs Yves et Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brocanteurs Yves et Bernard
Addition kinds of activities for Brocanteurs Yves et Bernard

33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
48130200. Online dienstverleners | Online service providers
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
51449902. Eieren: schoonmaken, oliebehandeling, verpakking en gradering | Eggs: cleaning, oil treating, packing, and grading
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design
73890102. Auteursagenten en makelaars | Authors' agents and brokers
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij Brocanteurs Yves et Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brocanteurs Yves et Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brocanteurs Yves et Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brocanteurs Yves et Bernard. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Brocanteurs Yves et Bernard in sociale netwerken
Look for responds of Brocanteurs Yves et Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brocanteurs Yves et Bernard. Laat een reactie achter voor Brocanteurs Yves et Bernard. Brocanteurs Yves et Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brocanteurs Yves et Bernard. Leave a respond for Brocanteurs Yves et Bernard. Brocanteurs Yves et Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brocanteurs Yves et Bernard op de google maps. Adres en contacten Brocanteurs Yves et Bernard
Location of Brocanteurs Yves et Bernard on the google maps. Address and contacts of Brocanteurs Yves et Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come Brocanteurs Yves et Bernard Brocanteurs Yves et Bernard: OZCAN | COIFFURE KATRIEN | CHRISTIAN DEVEL | ANDREAS DE BUSSCHOP | Drutti J

Other related companies as Brocanteurs Yves et Bernard: OZCAN | COIFFURE KATRIEN | CHRISTIAN DEVEL | ANDREAS DE BUSSCHOP | Drutti J

Brocanteurs Yves et Bernard is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brocanteurs Yves et Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05091033935. Het bedrijf Brocanteurs Yves et Bernard bevindt zich op het adres: Rue Verbist 13; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Curiosity shops and clearers of furniture. Producten gemaakt in Brocanteurs Yves et Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brocanteurs Yves et Bernard is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brocanteurs Yves et Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brocanteurs Yves et Bernard, openstaande posities, locatie van Brocanteurs Yves et Bernard op de kaart.

Brocanteurs Yves et Bernard is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brocanteurs Yves et Bernard, company assigned to the tax number BE05091033935. The company Brocanteurs Yves et Bernard is located at the address: Rue Verbist 13; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Curiosity shops and clearers of furniture. Products created in Brocanteurs Yves et Bernard were not found.
The main activity of Brocanteurs Yves et Bernard is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brocanteurs Yves et Bernard is not available. You also can look at reviews of Brocanteurs Yves et Bernard, open positions, location of Brocanteurs Yves et Bernard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brocanteurs Yves et Bernard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brocanteurs Yves et Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brocanteurs Yves et Bernard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brocanteurs Yves et Bernard, employees, financial statistics.