FLFIVE STARS FOOD SA

Contactgegevens FLFIVE STARS FOOD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFIVE STARS FOOD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFIVE STARS FOOD SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Clos Des Acacias 9 1150 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-62-62-91 32-27-62-62-91

Fax (fax): 32-23-31-16-91 32-23-31-16-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFIVE STARS FOOD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFIVE STARS FOOD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFIVE STARS FOOD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFIVE STARS FOOD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFIVE STARS FOOD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFIVE STARS FOOD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFIVE STARS FOOD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFIVE STARS FOOD SA
Products information FLFIVE STARS FOOD SA

BTW identificatienummer (tax): BE06832092285
Ondernemingsnummer: 1421051025
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLFIVE STARS FOOD SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFIVE STARS FOOD SA
(Get full report from official database of BE for FLFIVE STARS FOOD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFIVE STARS FOOD SA
Addition kinds of activities for FLFIVE STARS FOOD SA

081199. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
20150705. Konijn, verwerkt: bevroren | Rabbit, processed: frozen
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
60999911. Reisbewijsuitreiking | Travelers' checks issuance
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij FLFIVE STARS FOOD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFIVE STARS FOOD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFIVE STARS FOOD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFIVE STARS FOOD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van FLFIVE STARS FOOD SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFIVE STARS FOOD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFIVE STARS FOOD SA. Laat een reactie achter voor FLFIVE STARS FOOD SA. FLFIVE STARS FOOD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFIVE STARS FOOD SA. Leave a respond for FLFIVE STARS FOOD SA. FLFIVE STARS FOOD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFIVE STARS FOOD SA op de google maps. Adres en contacten FLFIVE STARS FOOD SA
Location of FLFIVE STARS FOOD SA on the google maps. Address and contacts of FLFIVE STARS FOOD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFIVE STARS FOOD SA FLFIVE STARS FOOD SA: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | FRANK BONTE | Delhaize Superette | ALPHONS DE VLEESSCHOUWER | COIFFURE NICOLE

Other related companies as FLFIVE STARS FOOD SA: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | FRANK BONTE | Delhaize Superette | ALPHONS DE VLEESSCHOUWER | COIFFURE NICOLE

FLFIVE STARS FOOD SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFIVE STARS FOOD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06832092285. Het bedrijf FLFIVE STARS FOOD SA bevindt zich op het adres: Clos Des Acacias 9 1150 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLFIVE STARS FOOD SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFIVE STARS FOOD SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFIVE STARS FOOD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFIVE STARS FOOD SA, openstaande posities, locatie van FLFIVE STARS FOOD SA op de kaart.

FLFIVE STARS FOOD SA is a company, that was registered 2008 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLFIVE STARS FOOD SA, company assigned to the tax number BE06832092285. The company FLFIVE STARS FOOD SA is located at the address: Clos Des Acacias 9 1150 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLFIVE STARS FOOD SA were not found.
The main activity of FLFIVE STARS FOOD SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFIVE STARS FOOD SA is not available. You also can look at reviews of FLFIVE STARS FOOD SA, open positions, location of FLFIVE STARS FOOD SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFIVE STARS FOOD SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFIVE STARS FOOD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFIVE STARS FOOD SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFIVE STARS FOOD SA, employees, financial statistics.