ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE
Private companiesFood Stores • ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE

Contactgegevens ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU HOUYOUX 5; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 078169321^^085212696 (+32-078169321^^085212696) 078169321^^085212696 (+32-078169321^^085212696)

Fax (fax): +32 (12) 676-60-56 +32 (12) 676-60-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE
Products information ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE

BTW identificatienummer (tax): BE05880950927
Ondernemingsnummer: 5691711425
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Cuisines sur Mesure, Cuisines Modulaires, Cuisines Equip茅es.^^Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Cuisines Ilwa. Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE
(Get full report from official database of BE for ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE
Addition kinds of activities for ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE

799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
57199907. handdoeken | Towels

Werken bij ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE in sociale netwerken
Look for responds of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. Laat een reactie achter voor ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. Leave a respond for ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE. ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE op de google maps. Adres en contacten ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE
Location of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE on the google maps. Address and contacts of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE: COIFFURE LILIANE | ESPRIT DE BEAUT? | GIJBELS | KINABLE STEFAN SCHRIJNWERKERIJ | Vynckier Johan

Other related companies as ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE: COIFFURE LILIANE | ESPRIT DE BEAUT? | GIJBELS | KINABLE STEFAN SCHRIJNWERKERIJ | Vynckier Johan

ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05880950927. Het bedrijf ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE bevindt zich op het adres: AVENUE DU HOUYOUX 5; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 583,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cuisines Ilwa. Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits: Cuisines sur Mesure, Cuisines Modulaires, Cuisines Equip茅es.^^Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, openstaande posities, locatie van ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, company assigned to the tax number BE05880950927. The company ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE is located at the address: AVENUE DU HOUYOUX 5; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 583,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cuisines Ilwa. Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits: Cuisines sur Mesure, Cuisines Modulaires, Cuisines Equip茅es.^^Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE is not available. You also can look at reviews of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, open positions, location of ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILWA - LES ATELIERS ANDRE LAKAYE, employees, financial statistics.