CONTAINERPARK BOCHOLT

Contactgegevens CONTAINERPARK BOCHOLT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK BOCHOLT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK BOCHOLT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 14; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89471080 (+32-89471080) 89471080 (+32-89471080)

Fax (fax): +32 (61) 705-26-10 +32 (61) 705-26-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK BOCHOLT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK BOCHOLT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK BOCHOLT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK BOCHOLT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK BOCHOLT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK BOCHOLT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK BOCHOLT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK BOCHOLT
Products information CONTAINERPARK BOCHOLT

BTW identificatienummer (tax): BE06320404052
Ondernemingsnummer: 9576477050
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 847,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CONTAINERPARK BOCHOLT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK BOCHOLT
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK BOCHOLT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK BOCHOLT
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK BOCHOLT

013902. Voedselgewassen | Food crops
225902. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
30699905. Schuim rubber | Foam rubber
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant

Werken bij CONTAINERPARK BOCHOLT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK BOCHOLT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK BOCHOLT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK BOCHOLT. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK BOCHOLT in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK BOCHOLT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK BOCHOLT. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK BOCHOLT. CONTAINERPARK BOCHOLT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK BOCHOLT. Leave a respond for CONTAINERPARK BOCHOLT. CONTAINERPARK BOCHOLT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK BOCHOLT op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK BOCHOLT
Location of CONTAINERPARK BOCHOLT on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK BOCHOLT

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK BOCHOLT CONTAINERPARK BOCHOLT: COIFFURE NATHALIE | TAVERNE DE PLOEG | INTERLABEL | ROBERTO TODDE | FREELANCERS

Other related companies as CONTAINERPARK BOCHOLT: COIFFURE NATHALIE | TAVERNE DE PLOEG | INTERLABEL | ROBERTO TODDE | FREELANCERS

CONTAINERPARK BOCHOLT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK BOCHOLT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320404052. Het bedrijf CONTAINERPARK BOCHOLT bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 14; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 847,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in CONTAINERPARK BOCHOLT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK BOCHOLT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK BOCHOLT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK BOCHOLT, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK BOCHOLT op de kaart.

CONTAINERPARK BOCHOLT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK BOCHOLT, company assigned to the tax number BE06320404052. The company CONTAINERPARK BOCHOLT is located at the address: BOSSTRAAT 14; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 847,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in CONTAINERPARK BOCHOLT were not found.
The main activity of CONTAINERPARK BOCHOLT is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK BOCHOLT is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK BOCHOLT, open positions, location of CONTAINERPARK BOCHOLT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK BOCHOLT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK BOCHOLT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK BOCHOLT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK BOCHOLT, employees, financial statistics.