KRIBBE MARIA MIDDELARES

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • KRIBBE MARIA MIDDELARES
Private companiesUnited States Postal Service • KRIBBE MARIA MIDDELARES

Contactgegevens KRIBBE MARIA MIDDELARES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIBBE MARIA MIDDELARES: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIBBE MARIA MIDDELARES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 1026; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92416980 (+32-92416980) 92416980 (+32-92416980)

Fax (fax): +32 (51) 693-26-74 +32 (51) 693-26-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIBBE MARIA MIDDELARES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIBBE MARIA MIDDELARES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIBBE MARIA MIDDELARES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIBBE MARIA MIDDELARES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIBBE MARIA MIDDELARES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIBBE MARIA MIDDELARES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIBBE MARIA MIDDELARES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIBBE MARIA MIDDELARES
Products information KRIBBE MARIA MIDDELARES

BTW identificatienummer (tax): BE01147766113
Ondernemingsnummer: 7241607666
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIBBE MARIA MIDDELARES
(Get full report from official database of BE for KRIBBE MARIA MIDDELARES)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIBBE MARIA MIDDELARES
Addition kinds of activities for KRIBBE MARIA MIDDELARES

344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
28959901. Kanaal zwart | Channel black
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies

Werken bij KRIBBE MARIA MIDDELARES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIBBE MARIA MIDDELARES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIBBE MARIA MIDDELARES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIBBE MARIA MIDDELARES. Looking for open vacancies in other companies

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van KRIBBE MARIA MIDDELARES in sociale netwerken
Look for responds of KRIBBE MARIA MIDDELARES in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIBBE MARIA MIDDELARES. Laat een reactie achter voor KRIBBE MARIA MIDDELARES. KRIBBE MARIA MIDDELARES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIBBE MARIA MIDDELARES. Leave a respond for KRIBBE MARIA MIDDELARES. KRIBBE MARIA MIDDELARES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIBBE MARIA MIDDELARES op de google maps. Adres en contacten KRIBBE MARIA MIDDELARES
Location of KRIBBE MARIA MIDDELARES on the google maps. Address and contacts of KRIBBE MARIA MIDDELARES

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIBBE MARIA MIDDELARES KRIBBE MARIA MIDDELARES: DEN BLOEYENDEN WIJNGAERDT | Flament-Martinet Assurances | ASS.FRAIS GROUPE AXA ROYALE BELGE | Humblet M | ETIENNE ROGIERS

Other related companies as KRIBBE MARIA MIDDELARES: DEN BLOEYENDEN WIJNGAERDT | Flament-Martinet Assurances | ASS.FRAIS GROUPE AXA ROYALE BELGE | Humblet M | ETIENNE ROGIERS

KRIBBE MARIA MIDDELARES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIBBE MARIA MIDDELARES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01147766113. Het bedrijf KRIBBE MARIA MIDDELARES bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 1026; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van KRIBBE MARIA MIDDELARES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIBBE MARIA MIDDELARES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIBBE MARIA MIDDELARES, openstaande posities, locatie van KRIBBE MARIA MIDDELARES op de kaart.

KRIBBE MARIA MIDDELARES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIBBE MARIA MIDDELARES, company assigned to the tax number BE01147766113. The company KRIBBE MARIA MIDDELARES is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 1026; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of KRIBBE MARIA MIDDELARES is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIBBE MARIA MIDDELARES is not available. You also can look at reviews of KRIBBE MARIA MIDDELARES, open positions, location of KRIBBE MARIA MIDDELARES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIBBE MARIA MIDDELARES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIBBE MARIA MIDDELARES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIBBE MARIA MIDDELARES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIBBE MARIA MIDDELARES, employees, financial statistics.