LUDO CASTRO

Contactgegevens LUDO CASTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO CASTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO CASTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINKENSTRAAT 10; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16258597 (+32-16258597) 16258597 (+32-16258597)

Fax (fax): +32 (53) 328-69-13 +32 (53) 328-69-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO CASTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO CASTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO CASTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO CASTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO CASTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO CASTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO CASTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO CASTRO
Products information LUDO CASTRO

BTW identificatienummer (tax): BE07090545654
Ondernemingsnummer: 6079528808
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in LUDO CASTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO CASTRO
(Get full report from official database of BE for LUDO CASTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO CASTRO
Addition kinds of activities for LUDO CASTRO

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers

Werken bij LUDO CASTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO CASTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO CASTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO CASTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van LUDO CASTRO in sociale netwerken
Look for responds of LUDO CASTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO CASTRO. Laat een reactie achter voor LUDO CASTRO. LUDO CASTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO CASTRO. Leave a respond for LUDO CASTRO. LUDO CASTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO CASTRO op de google maps. Adres en contacten LUDO CASTRO
Location of LUDO CASTRO on the google maps. Address and contacts of LUDO CASTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO CASTRO LUDO CASTRO: FLETAP YACHTING NV | LUC CORNELISSEN | FREDDY STEKELORUM | Boulad R | G. LANGHENDRIES

Other related companies as LUDO CASTRO: FLETAP YACHTING NV | LUC CORNELISSEN | FREDDY STEKELORUM | Boulad R | G. LANGHENDRIES

LUDO CASTRO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO CASTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07090545654. Het bedrijf LUDO CASTRO bevindt zich op het adres: VINKENSTRAAT 10; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LUDO CASTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDO CASTRO is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO CASTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO CASTRO, openstaande posities, locatie van LUDO CASTRO op de kaart.

LUDO CASTRO is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO CASTRO, company assigned to the tax number BE07090545654. The company LUDO CASTRO is located at the address: VINKENSTRAAT 10; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LUDO CASTRO were not found.
The main activity of LUDO CASTRO is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO CASTRO is not available. You also can look at reviews of LUDO CASTRO, open positions, location of LUDO CASTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO CASTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO CASTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO CASTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO CASTRO, employees, financial statistics.