De Hertogh Grimbergen NV

Contactgegevens De Hertogh Grimbergen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Hertogh Grimbergen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Hertogh Grimbergen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wolvertemsesteenweg 11; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 270 81 00 (+32-02 270 81 00) 02 270 81 00 (+32-02 270 81 00)

Fax (fax): 02 270 82 74 (+32-02 270 82 74) 02 270 82 74 (+32-02 270 82 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Hertogh Grimbergen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Hertogh Grimbergen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Hertogh Grimbergen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Hertogh Grimbergen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Hertogh Grimbergen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Hertogh Grimbergen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Hertogh Grimbergen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Hertogh Grimbergen NV
Products information De Hertogh Grimbergen NV

BTW identificatienummer (tax): BE09191131591
Ondernemingsnummer: 4488708496
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Funeral directors; Monuments - Memorial; Mourning wreaths

Product categorie (product category): Crematories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Hertogh Grimbergen NV
(Get full report from official database of BE for De Hertogh Grimbergen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Hertogh Grimbergen NV
Addition kinds of activities for De Hertogh Grimbergen NV

027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
104400. Zilveren ertsen | Silver ores
864104. Sociale verenigingen | Social associations
13890302. Bailing wells | Bailing wells
31999901. Dozen, leer | Boxes, leather
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded

Werken bij De Hertogh Grimbergen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Hertogh Grimbergen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Hertogh Grimbergen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Hertogh Grimbergen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

Zoek naar antwoorden van De Hertogh Grimbergen NV in sociale netwerken
Look for responds of De Hertogh Grimbergen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Hertogh Grimbergen NV. Laat een reactie achter voor De Hertogh Grimbergen NV. De Hertogh Grimbergen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Hertogh Grimbergen NV. Leave a respond for De Hertogh Grimbergen NV. De Hertogh Grimbergen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Hertogh Grimbergen NV op de google maps. Adres en contacten De Hertogh Grimbergen NV
Location of De Hertogh Grimbergen NV on the google maps. Address and contacts of De Hertogh Grimbergen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Hertogh Grimbergen NV De Hertogh Grimbergen NV: Ni Oui-Ni Non SPRL | Karla Coiffure | DOMAINE DES CHAMPS-NIVALCO SA | J. BERKMANS | LEON DEKEYZER

Other related companies as De Hertogh Grimbergen NV: Ni Oui-Ni Non SPRL | Karla Coiffure | DOMAINE DES CHAMPS-NIVALCO SA | J. BERKMANS | LEON DEKEYZER

De Hertogh Grimbergen NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Hertogh Grimbergen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09191131591. Het bedrijf De Hertogh Grimbergen NV bevindt zich op het adres: Wolvertemsesteenweg 11; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Crematories. Lijst met producten zijn Funeral directors; Monuments - Memorial; Mourning wreaths.
De hoofdactiviteit van De Hertogh Grimbergen NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Hertogh Grimbergen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Hertogh Grimbergen NV, openstaande posities, locatie van De Hertogh Grimbergen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Hertogh Grimbergen NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Hertogh Grimbergen NV, company assigned to the tax number BE09191131591. The company De Hertogh Grimbergen NV is located at the address: Wolvertemsesteenweg 11; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Crematories. List of products are Funeral directors; Monuments - Memorial; Mourning wreaths.
The main activity of De Hertogh Grimbergen NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Hertogh Grimbergen NV is not available. You also can look at reviews of De Hertogh Grimbergen NV, open positions, location of De Hertogh Grimbergen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Hertogh Grimbergen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Hertogh Grimbergen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Hertogh Grimbergen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Hertogh Grimbergen NV, employees, financial statistics.