Vago Material Handling BVBA

Contactgegevens Vago Material Handling BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vago Material Handling BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vago Material Handling BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biezeweg 13; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 252 52 72 (+32-09 252 52 72) 09 252 52 72 (+32-09 252 52 72)

Fax (fax): 09 252 52 07 (+32-09 252 52 07) 09 252 52 07 (+32-09 252 52 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vago Material Handling BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vago Material Handling BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vago Material Handling BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vago Material Handling BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vago Material Handling BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vago Material Handling BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vago Material Handling BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vago Material Handling BVBA
Products information Vago Material Handling BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03967956542
Ondernemingsnummer: 7737091064
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Cranes; Removals

Product categorie (product category): Cranes - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vago Material Handling BVBA
(Get full report from official database of BE for Vago Material Handling BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vago Material Handling BVBA
Addition kinds of activities for Vago Material Handling BVBA

228400. Draadmolens | Thread mills
21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
24990302. Ladders, hout | Ladders, wood
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
33310101. Blister koper | Blister copper
44990402. Scheepsafbouw | Ship dismantling
50840402. Boorpunten | Drilling bits

Werken bij Vago Material Handling BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vago Material Handling BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vago Material Handling BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vago Material Handling BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van Vago Material Handling BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vago Material Handling BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vago Material Handling BVBA. Laat een reactie achter voor Vago Material Handling BVBA. Vago Material Handling BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vago Material Handling BVBA. Leave a respond for Vago Material Handling BVBA. Vago Material Handling BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vago Material Handling BVBA op de google maps. Adres en contacten Vago Material Handling BVBA
Location of Vago Material Handling BVBA on the google maps. Address and contacts of Vago Material Handling BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vago Material Handling BVBA Vago Material Handling BVBA: FLTHE BRUSSELS AIRPORT COMPANY SA | ROBERT KOEVOETS | AERTS SERVICES | DAMTEX | FA. MAES J. & ZOON

Other related companies as Vago Material Handling BVBA: FLTHE BRUSSELS AIRPORT COMPANY SA | ROBERT KOEVOETS | AERTS SERVICES | DAMTEX | FA. MAES J. & ZOON

Vago Material Handling BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vago Material Handling BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03967956542. Het bedrijf Vago Material Handling BVBA bevindt zich op het adres: Biezeweg 13; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cranes - Rental. Lijst met producten zijn Cranes; Removals.
De hoofdactiviteit van Vago Material Handling BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vago Material Handling BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vago Material Handling BVBA, openstaande posities, locatie van Vago Material Handling BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vago Material Handling BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vago Material Handling BVBA, company assigned to the tax number BE03967956542. The company Vago Material Handling BVBA is located at the address: Biezeweg 13; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cranes - Rental. List of products are Cranes; Removals.
The main activity of Vago Material Handling BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vago Material Handling BVBA is not available. You also can look at reviews of Vago Material Handling BVBA, open positions, location of Vago Material Handling BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vago Material Handling BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vago Material Handling BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vago Material Handling BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vago Material Handling BVBA, employees, financial statistics.