HAIR STUDIO RUDY

Contactgegevens HAIR STUDIO RUDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR STUDIO RUDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR STUDIO RUDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERWINNINGSSTRAAT 66; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38864445 (+32-38864445) 38864445 (+32-38864445)

Fax (fax): +32 (51) 264-16-36 +32 (51) 264-16-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR STUDIO RUDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR STUDIO RUDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR STUDIO RUDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR STUDIO RUDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR STUDIO RUDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR STUDIO RUDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR STUDIO RUDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR STUDIO RUDY
Products information HAIR STUDIO RUDY

BTW identificatienummer (tax): BE08151275634
Ondernemingsnummer: 8728881835
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HAIR STUDIO RUDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cosmetica and toiletartikelen; Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR STUDIO RUDY
(Get full report from official database of BE for HAIR STUDIO RUDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR STUDIO RUDY
Addition kinds of activities for HAIR STUDIO RUDY

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
733801. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
823100. bibliotheken | Libraries
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
50650300. Elektronische onderdelen | Electronic parts

Werken bij HAIR STUDIO RUDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR STUDIO RUDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR STUDIO RUDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR STUDIO RUDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van HAIR STUDIO RUDY in sociale netwerken
Look for responds of HAIR STUDIO RUDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR STUDIO RUDY. Laat een reactie achter voor HAIR STUDIO RUDY. HAIR STUDIO RUDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR STUDIO RUDY. Leave a respond for HAIR STUDIO RUDY. HAIR STUDIO RUDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR STUDIO RUDY op de google maps. Adres en contacten HAIR STUDIO RUDY
Location of HAIR STUDIO RUDY on the google maps. Address and contacts of HAIR STUDIO RUDY

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR STUDIO RUDY HAIR STUDIO RUDY: FLPROXIMA PRINTING EN LIQUIDATION SA | Jacques | JET SOUND & LIGHT | CENTRE DE MEDECINE LEMAN SPRL | Dethier F

Other related companies as HAIR STUDIO RUDY: FLPROXIMA PRINTING EN LIQUIDATION SA | Jacques | JET SOUND & LIGHT | CENTRE DE MEDECINE LEMAN SPRL | Dethier F

HAIR STUDIO RUDY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR STUDIO RUDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08151275634. Het bedrijf HAIR STUDIO RUDY bevindt zich op het adres: OVERWINNINGSSTRAAT 66; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cosmetica and toiletartikelen; Kapsalons. Producten gemaakt in HAIR STUDIO RUDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIR STUDIO RUDY is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR STUDIO RUDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR STUDIO RUDY, openstaande posities, locatie van HAIR STUDIO RUDY op de kaart.

HAIR STUDIO RUDY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR STUDIO RUDY, company assigned to the tax number BE08151275634. The company HAIR STUDIO RUDY is located at the address: OVERWINNINGSSTRAAT 66; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cosmetica and toiletartikelen; Kapsalons. Products created in HAIR STUDIO RUDY were not found.
The main activity of HAIR STUDIO RUDY is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR STUDIO RUDY is not available. You also can look at reviews of HAIR STUDIO RUDY, open positions, location of HAIR STUDIO RUDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR STUDIO RUDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR STUDIO RUDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR STUDIO RUDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR STUDIO RUDY, employees, financial statistics.