BAGETRA SA

Contactgegevens BAGETRA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAGETRA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAGETRA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 46, Rue Bauduin 7080 Eugies, België

Telefoon (phone): 32.65 45 06 30 32.65 45 06 30

Fax (fax): 32.65 66 65 06 32.65 66 65 06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAGETRA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAGETRA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAGETRA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAGETRA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAGETRA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAGETRA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAGETRA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAGETRA SA
Products information BAGETRA SA

BTW identificatienummer (tax): BE04983642578
Ondernemingsnummer: 4993255615
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Public works contractors

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAGETRA SA
(Get full report from official database of BE for BAGETRA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAGETRA SA
Addition kinds of activities for BAGETRA SA

598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
22110802. Boter doekjes | Butter cloths
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
36120104. Distributie transformatoren, elektrisch | Distribution transformers, electric
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim
73749901. Data entry service | Data entry service
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij BAGETRA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAGETRA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAGETRA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAGETRA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van BAGETRA SA in sociale netwerken
Look for responds of BAGETRA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAGETRA SA. Laat een reactie achter voor BAGETRA SA. BAGETRA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAGETRA SA. Leave a respond for BAGETRA SA. BAGETRA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAGETRA SA op de google maps. Adres en contacten BAGETRA SA
Location of BAGETRA SA on the google maps. Address and contacts of BAGETRA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAGETRA SA BAGETRA SA: TSCP NV | THYSSEN AUFZUGE GMBH | COI | Van de Calseyde Hydraulics B.V.B.A. | L?AMOUR EN SOIE

Other related companies as BAGETRA SA: TSCP NV | THYSSEN AUFZUGE GMBH | COI | Van de Calseyde Hydraulics B.V.B.A. | L?AMOUR EN SOIE

BAGETRA SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAGETRA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04983642578. Het bedrijf BAGETRA SA bevindt zich op het adres: 46, Rue Bauduin 7080 Eugies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 446,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Public works contractors.
De hoofdactiviteit van BAGETRA SA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAGETRA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAGETRA SA, openstaande posities, locatie van BAGETRA SA op de kaart.

BAGETRA SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAGETRA SA, company assigned to the tax number BE04983642578. The company BAGETRA SA is located at the address: 46, Rue Bauduin 7080 Eugies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 446,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Public works contractors.
The main activity of BAGETRA SA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAGETRA SA is not available. You also can look at reviews of BAGETRA SA, open positions, location of BAGETRA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAGETRA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAGETRA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAGETRA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAGETRA SA, employees, financial statistics.