BOCAD SERVICE INTL. SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BOCAD SERVICE INTL. SA
Private companiesFurniture and Fixtures • BOCAD SERVICE INTL. SA

Contactgegevens BOCAD SERVICE INTL. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOCAD SERVICE INTL. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOCAD SERVICE INTL. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 81; 4560; OCQUIER, België

Telefoon (phone): 85252523 (+32-85252523) 85252523 (+32-85252523)

Fax (fax): +32 (53) 527-54-82 +32 (53) 527-54-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOCAD SERVICE INTL. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOCAD SERVICE INTL. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOCAD SERVICE INTL. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOCAD SERVICE INTL. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOCAD SERVICE INTL. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOCAD SERVICE INTL. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOCAD SERVICE INTL. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOCAD SERVICE INTL. SA
Products information BOCAD SERVICE INTL. SA

BTW identificatienummer (tax): BE07314117431
Ondernemingsnummer: 5738403320
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BOCAD SERVICE INTL. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Fujitsu Siemens; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOCAD SERVICE INTL. SA
(Get full report from official database of BE for BOCAD SERVICE INTL. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOCAD SERVICE INTL. SA
Addition kinds of activities for BOCAD SERVICE INTL. SA

22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
36779902. Spoelwikkelingen, elektronisch | Coil windings, electronic
36959901. Optische schijven en tape, leeg | Optical disks and tape, blank
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service

Werken bij BOCAD SERVICE INTL. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOCAD SERVICE INTL. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOCAD SERVICE INTL. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOCAD SERVICE INTL. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van BOCAD SERVICE INTL. SA in sociale netwerken
Look for responds of BOCAD SERVICE INTL. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOCAD SERVICE INTL. SA. Laat een reactie achter voor BOCAD SERVICE INTL. SA. BOCAD SERVICE INTL. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOCAD SERVICE INTL. SA. Leave a respond for BOCAD SERVICE INTL. SA. BOCAD SERVICE INTL. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOCAD SERVICE INTL. SA op de google maps. Adres en contacten BOCAD SERVICE INTL. SA
Location of BOCAD SERVICE INTL. SA on the google maps. Address and contacts of BOCAD SERVICE INTL. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOCAD SERVICE INTL. SA BOCAD SERVICE INTL. SA: HUIS OOIEVAAR | Chabot M | De Mol SPRL | Savaantje('t) | MOONS WILLY & MOONS GERRY

Other related companies as BOCAD SERVICE INTL. SA: HUIS OOIEVAAR | Chabot M | De Mol SPRL | Savaantje('t) | MOONS WILLY & MOONS GERRY

BOCAD SERVICE INTL. SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOCAD SERVICE INTL. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07314117431. Het bedrijf BOCAD SERVICE INTL. SA bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 81; 4560; OCQUIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Fujitsu Siemens; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in BOCAD SERVICE INTL. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOCAD SERVICE INTL. SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOCAD SERVICE INTL. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOCAD SERVICE INTL. SA, openstaande posities, locatie van BOCAD SERVICE INTL. SA op de kaart.

BOCAD SERVICE INTL. SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOCAD SERVICE INTL. SA, company assigned to the tax number BE07314117431. The company BOCAD SERVICE INTL. SA is located at the address: GRAND'RUE 81; 4560; OCQUIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Computers and computerapparatuur; Fujitsu Siemens; Telecommunicatieapparaten. Products created in BOCAD SERVICE INTL. SA were not found.
The main activity of BOCAD SERVICE INTL. SA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOCAD SERVICE INTL. SA is not available. You also can look at reviews of BOCAD SERVICE INTL. SA, open positions, location of BOCAD SERVICE INTL. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOCAD SERVICE INTL. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOCAD SERVICE INTL. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOCAD SERVICE INTL. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOCAD SERVICE INTL. SA, employees, financial statistics.