I.B.S. CONSULTING

Contactgegevens I.B.S. CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.B.S. CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.B.S. CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROGIER 62; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81262162 (+32-81262162) 81262162 (+32-81262162)

Fax (fax): +32 (12) 611-30-55 +32 (12) 611-30-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.B.S. CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.B.S. CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.B.S. CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.B.S. CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.B.S. CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.B.S. CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.B.S. CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.B.S. CONSULTING
Products information I.B.S. CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE07723083496
Ondernemingsnummer: 8442413330
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in I.B.S. CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Kantoormateriaal; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.B.S. CONSULTING
(Get full report from official database of BE for I.B.S. CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.B.S. CONSULTING
Addition kinds of activities for I.B.S. CONSULTING

14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
38240106. Meetwielen | Measuring wheels
51399904. Schoenen | Shoes
55119900. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec

Werken bij I.B.S. CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.B.S. CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.B.S. CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.B.S. CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van I.B.S. CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of I.B.S. CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.B.S. CONSULTING. Laat een reactie achter voor I.B.S. CONSULTING. I.B.S. CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.B.S. CONSULTING. Leave a respond for I.B.S. CONSULTING. I.B.S. CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.B.S. CONSULTING op de google maps. Adres en contacten I.B.S. CONSULTING
Location of I.B.S. CONSULTING on the google maps. Address and contacts of I.B.S. CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come I.B.S. CONSULTING I.B.S. CONSULTING: ACHILLE SMOUT | AMORE'S DISCOTEEK | OKE TECHNIEK GEEL | ANNE VAN LIERDE | ALBERT CLEIREN

Other related companies as I.B.S. CONSULTING: ACHILLE SMOUT | AMORE'S DISCOTEEK | OKE TECHNIEK GEEL | ANNE VAN LIERDE | ALBERT CLEIREN

I.B.S. CONSULTING is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.B.S. CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07723083496. Het bedrijf I.B.S. CONSULTING bevindt zich op het adres: RUE ROGIER 62; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Kantoormateriaal; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Producten gemaakt in I.B.S. CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.B.S. CONSULTING is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.B.S. CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.B.S. CONSULTING, openstaande posities, locatie van I.B.S. CONSULTING op de kaart.

I.B.S. CONSULTING is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.B.S. CONSULTING, company assigned to the tax number BE07723083496. The company I.B.S. CONSULTING is located at the address: RUE ROGIER 62; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Kantoormateriaal; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Products created in I.B.S. CONSULTING were not found.
The main activity of I.B.S. CONSULTING is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.B.S. CONSULTING is not available. You also can look at reviews of I.B.S. CONSULTING, open positions, location of I.B.S. CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.B.S. CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.B.S. CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.B.S. CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.B.S. CONSULTING, employees, financial statistics.