WIM SERVICE COMPUTER

Contactgegevens WIM SERVICE COMPUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM SERVICE COMPUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM SERVICE COMPUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 22; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93258050 (+32-93258050) 93258050 (+32-93258050)

Fax (fax): +32 (58) 492-16-38 +32 (58) 492-16-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM SERVICE COMPUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM SERVICE COMPUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM SERVICE COMPUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM SERVICE COMPUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM SERVICE COMPUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM SERVICE COMPUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM SERVICE COMPUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM SERVICE COMPUTER
Products information WIM SERVICE COMPUTER

BTW identificatienummer (tax): BE04755126953
Ondernemingsnummer: 4413177490
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in WIM SERVICE COMPUTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM SERVICE COMPUTER
(Get full report from official database of BE for WIM SERVICE COMPUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM SERVICE COMPUTER
Addition kinds of activities for WIM SERVICE COMPUTER

01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
35999903. katapulten | Catapults
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use

Werken bij WIM SERVICE COMPUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM SERVICE COMPUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM SERVICE COMPUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM SERVICE COMPUTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van WIM SERVICE COMPUTER in sociale netwerken
Look for responds of WIM SERVICE COMPUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM SERVICE COMPUTER. Laat een reactie achter voor WIM SERVICE COMPUTER. WIM SERVICE COMPUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM SERVICE COMPUTER. Leave a respond for WIM SERVICE COMPUTER. WIM SERVICE COMPUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM SERVICE COMPUTER op de google maps. Adres en contacten WIM SERVICE COMPUTER
Location of WIM SERVICE COMPUTER on the google maps. Address and contacts of WIM SERVICE COMPUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM SERVICE COMPUTER WIM SERVICE COMPUTER: D'HAUWE | BRAS E.A.P. | C&A | Braeckman Christine | HESBY MAZOUT SA-NV

Other related companies as WIM SERVICE COMPUTER: D'HAUWE | BRAS E.A.P. | C&A | Braeckman Christine | HESBY MAZOUT SA-NV

WIM SERVICE COMPUTER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM SERVICE COMPUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04755126953. Het bedrijf WIM SERVICE COMPUTER bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 22; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal. Producten gemaakt in WIM SERVICE COMPUTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM SERVICE COMPUTER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM SERVICE COMPUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM SERVICE COMPUTER, openstaande posities, locatie van WIM SERVICE COMPUTER op de kaart.

WIM SERVICE COMPUTER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM SERVICE COMPUTER, company assigned to the tax number BE04755126953. The company WIM SERVICE COMPUTER is located at the address: LINDESTRAAT 22; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal. Products created in WIM SERVICE COMPUTER were not found.
The main activity of WIM SERVICE COMPUTER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM SERVICE COMPUTER is not available. You also can look at reviews of WIM SERVICE COMPUTER, open positions, location of WIM SERVICE COMPUTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM SERVICE COMPUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM SERVICE COMPUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM SERVICE COMPUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM SERVICE COMPUTER, employees, financial statistics.