WIM ROBBERECHTS CO NV

Contactgegevens WIM ROBBERECHTS CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM ROBBERECHTS CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM ROBBERECHTS CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woluwelaan 141a 1831 Diegem, België

Telefoon (phone): 32.27 25 66 68 32.27 25 66 68

Fax (fax): 32.27 25 68 86 32.27 25 68 86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM ROBBERECHTS CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM ROBBERECHTS CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM ROBBERECHTS CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM ROBBERECHTS CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM ROBBERECHTS CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM ROBBERECHTS CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM ROBBERECHTS CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM ROBBERECHTS CO NV
Products information WIM ROBBERECHTS CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE03113220214
Ondernemingsnummer: 7471221923
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Audio-visual - production and distribution

Product categorie (product category): Communication, advertising and the media; Information services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM ROBBERECHTS CO NV
(Get full report from official database of BE for WIM ROBBERECHTS CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM ROBBERECHTS CO NV
Addition kinds of activities for WIM ROBBERECHTS CO NV

396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
736102. registries | Registries
13890107. Goed aansluiten en verlaten, olie en gas | Well plugging and abandoning, oil and gas
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves
73590901. Piano verhuur | Piano rental

Werken bij WIM ROBBERECHTS CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM ROBBERECHTS CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM ROBBERECHTS CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM ROBBERECHTS CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van WIM ROBBERECHTS CO NV in sociale netwerken
Look for responds of WIM ROBBERECHTS CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM ROBBERECHTS CO NV. Laat een reactie achter voor WIM ROBBERECHTS CO NV. WIM ROBBERECHTS CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM ROBBERECHTS CO NV. Leave a respond for WIM ROBBERECHTS CO NV. WIM ROBBERECHTS CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM ROBBERECHTS CO NV op de google maps. Adres en contacten WIM ROBBERECHTS CO NV
Location of WIM ROBBERECHTS CO NV on the google maps. Address and contacts of WIM ROBBERECHTS CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM ROBBERECHTS CO NV WIM ROBBERECHTS CO NV: CIAO PIZZERIA | GUENTHER SCHULZEN | HINSSEN BVBA | R. CALLENS | Martens J

Other related companies as WIM ROBBERECHTS CO NV: CIAO PIZZERIA | GUENTHER SCHULZEN | HINSSEN BVBA | R. CALLENS | Martens J

WIM ROBBERECHTS CO NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM ROBBERECHTS CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03113220214. Het bedrijf WIM ROBBERECHTS CO NV bevindt zich op het adres: Woluwelaan 141a 1831 Diegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Communication, advertising and the media; Information services. Lijst met producten zijn Audio-visual - production and distribution.
De hoofdactiviteit van WIM ROBBERECHTS CO NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM ROBBERECHTS CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM ROBBERECHTS CO NV, openstaande posities, locatie van WIM ROBBERECHTS CO NV op de kaart.

WIM ROBBERECHTS CO NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM ROBBERECHTS CO NV, company assigned to the tax number BE03113220214. The company WIM ROBBERECHTS CO NV is located at the address: Woluwelaan 141a 1831 Diegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Communication, advertising and the media; Information services. List of products are Audio-visual - production and distribution.
The main activity of WIM ROBBERECHTS CO NV is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM ROBBERECHTS CO NV is not available. You also can look at reviews of WIM ROBBERECHTS CO NV, open positions, location of WIM ROBBERECHTS CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM ROBBERECHTS CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM ROBBERECHTS CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM ROBBERECHTS CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM ROBBERECHTS CO NV, employees, financial statistics.