GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM
Private companiesFood and Kindred Products • GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM

Contactgegevens GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEISTRAAT 204; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38774903 (+32-38774903) 38774903 (+32-38774903)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM
Products information GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types d'Installations: Terrains de Football Couverts, Terrains de Squash, Terrains de Volley-Ball, Terrains de Basket-Ball.. Types de Clubs: Taekwondo, Hand-Ball, Karat茅, Korfball, Tennis de Table.. Types de Danses: Africaine, Hip Hop.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Cours de danse

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM

566199. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
17990501. Schoonmaken van gebouw exterieurs, nec | Cleaning building exteriors, nec
28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
34430117. Spheren, voor vloeistoffen of gas: metalen plaat | Spheres, for liquids or gas: metal plate
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
35520000. Textielmachines | Textile machinery
50750102. Luchtfilters | Air filters
50999909. Portretten | Portraits

Werken bij GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. Leave a respond for GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM. GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM
Location of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM: FLVAPTRANS NV | MAN?GE LE VAL PIERRE | COIFFURE ARTE | COIFFURE VERDISA | STUDIO GUISLAIN STEPHANE

Other related companies as GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM: FLVAPTRANS NV | MAN?GE LE VAL PIERRE | COIFFURE ARTE | COIFFURE VERDISA | STUDIO GUISLAIN STEPHANE

GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM bevindt zich op het adres: KLEISTRAAT 204; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Cours de danse. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football Couverts, Terrains de Squash, Terrains de Volley-Ball, Terrains de Basket-Ball.. Types de Clubs: Taekwondo, Hand-Ball, Karat茅, Korfball, Tennis de Table.. Types de Danses: Africaine, Hip Hop..
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM op de kaart.

GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, company assigned to the tax number BE08602539062. The company GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM is located at the address: KLEISTRAAT 204; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Cours de danse. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football Couverts, Terrains de Squash, Terrains de Volley-Ball, Terrains de Basket-Ball.. Types de Clubs: Taekwondo, Hand-Ball, Karat茅, Korfball, Tennis de Table.. Types de Danses: Africaine, Hip Hop..
The main activity of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, open positions, location of GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM, employees, financial statistics.