SPORTHAL LICHTERVELDE

Contactgegevens SPORTHAL LICHTERVELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTHAL LICHTERVELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTHAL LICHTERVELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 15; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51723066 (+32-51723066) 51723066 (+32-51723066)

Fax (fax): +32 (51) 402-20-56 +32 (51) 402-20-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTHAL LICHTERVELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTHAL LICHTERVELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTHAL LICHTERVELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTHAL LICHTERVELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTHAL LICHTERVELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTHAL LICHTERVELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTHAL LICHTERVELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTHAL LICHTERVELDE
Products information SPORTHAL LICHTERVELDE

BTW identificatienummer (tax): BE02050292968
Ondernemingsnummer: 7412445068
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Installations: Terrains de Football Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Football.. Types de Clubs: Tennis de Table, P茅tanque, Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTHAL LICHTERVELDE
(Get full report from official database of BE for SPORTHAL LICHTERVELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTHAL LICHTERVELDE
Addition kinds of activities for SPORTHAL LICHTERVELDE

516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
799302. Spelmachines | Game machines
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
39440600. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
39490507. kruisbogen | Crossbows
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies
51590203. Mules | Mules
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order

Werken bij SPORTHAL LICHTERVELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTHAL LICHTERVELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTHAL LICHTERVELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTHAL LICHTERVELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van SPORTHAL LICHTERVELDE in sociale netwerken
Look for responds of SPORTHAL LICHTERVELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTHAL LICHTERVELDE. Laat een reactie achter voor SPORTHAL LICHTERVELDE. SPORTHAL LICHTERVELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTHAL LICHTERVELDE. Leave a respond for SPORTHAL LICHTERVELDE. SPORTHAL LICHTERVELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTHAL LICHTERVELDE op de google maps. Adres en contacten SPORTHAL LICHTERVELDE
Location of SPORTHAL LICHTERVELDE on the google maps. Address and contacts of SPORTHAL LICHTERVELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTHAL LICHTERVELDE SPORTHAL LICHTERVELDE: DEVOS-D' HAENE | Cottry & Co NV | PH. TRAUSCHT | ROUCKHOUT HUB BVBA | CABINET DE PSYCHOTHERAPIE EVOLUTIVE

Other related companies as SPORTHAL LICHTERVELDE: DEVOS-D' HAENE | Cottry & Co NV | PH. TRAUSCHT | ROUCKHOUT HUB BVBA | CABINET DE PSYCHOTHERAPIE EVOLUTIVE

SPORTHAL LICHTERVELDE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTHAL LICHTERVELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02050292968. Het bedrijf SPORTHAL LICHTERVELDE bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 15; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Football.. Types de Clubs: Tennis de Table, P茅tanque, Football..
De hoofdactiviteit van SPORTHAL LICHTERVELDE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTHAL LICHTERVELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTHAL LICHTERVELDE, openstaande posities, locatie van SPORTHAL LICHTERVELDE op de kaart.

SPORTHAL LICHTERVELDE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTHAL LICHTERVELDE, company assigned to the tax number BE02050292968. The company SPORTHAL LICHTERVELDE is located at the address: ZANDSTRAAT 15; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Piscines Couvertes, Terrains de Football.. Types de Clubs: Tennis de Table, P茅tanque, Football..
The main activity of SPORTHAL LICHTERVELDE is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTHAL LICHTERVELDE is not available. You also can look at reviews of SPORTHAL LICHTERVELDE, open positions, location of SPORTHAL LICHTERVELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTHAL LICHTERVELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTHAL LICHTERVELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTHAL LICHTERVELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTHAL LICHTERVELDE, employees, financial statistics.