F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE
Private companiesFurniture and Fixtures • F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE

Contactgegevens F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 74; 5523; ONHAYE, België

Telefoon (phone): 82223799 (+32-82223799) 82223799 (+32-82223799)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE
Products information F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE
(Get full report from official database of BE for F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE
Addition kinds of activities for F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE

162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
09130103. Oester bedden | Oyster beds
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
79290103. Country muziek groepen of artiesten | Country music groups or artists

Werken bij F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE in sociale netwerken
Look for responds of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. Laat een reactie achter voor F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. Leave a respond for F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE. F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE op de google maps. Adres en contacten F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE
Location of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE on the google maps. Address and contacts of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE: Evrard D | KRIBBE KINDERRIJK | DEPUYDT GILBERT & BERNARD | SYMPTOM | HANCIAUX RENT

Other related companies as F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE: Evrard D | KRIBBE KINDERRIJK | DEPUYDT GILBERT & BERNARD | SYMPTOM | HANCIAUX RENT

F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 74; 5523; ONHAYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, openstaande posities, locatie van F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE op de kaart.

F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, company assigned to the tax number BE06812042236. The company F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE is located at the address: GRAND'RUE 74; 5523; ONHAYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE is not available. You also can look at reviews of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, open positions, location of F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. OLYMP.CLUB SOMMIERE, employees, financial statistics.