KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Private companiesFood and Kindred Products • KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Contactgegevens KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX VERHAEGHESTRAAT 5B55; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56602192 (+32-56602192) 56602192 (+32-56602192)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Products information KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
(Get full report from official database of BE for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Addition kinds of activities for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
39319900. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
73590505. Kantoormachine verhuur, behalve computers | Office machine rental, except computers

Werken bij KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • voorbereider (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voorbereider carrosserie Schuren, ontvetten en afplakken

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING in sociale netwerken
Look for responds of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Laat een reactie achter voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Leave a respond for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING op de google maps. Adres en contacten KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Location of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING on the google maps. Address and contacts of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: Coin (Librairie du) | MONIQUE HENDRICKX | Practi-Comfort BVBA | Interweaving | G. VANHOLME

Other related companies as KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: Coin (Librairie du) | MONIQUE HENDRICKX | Practi-Comfort BVBA | Interweaving | G. VANHOLME

KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING bevindt zich op het adres: FELIX VERHAEGHESTRAAT 5B55; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, openstaande posities, locatie van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING op de kaart.

KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, company assigned to the tax number BE05843322753. The company KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is located at the address: FELIX VERHAEGHESTRAAT 5B55; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is not available. You also can look at reviews of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, open positions, location of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, employees, financial statistics.