STEFAN DE SMEDT

Contactgegevens STEFAN DE SMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAN DE SMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAN DE SMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 36; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15419955 (+32-15419955) 15419955 (+32-15419955)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAN DE SMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAN DE SMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAN DE SMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAN DE SMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAN DE SMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAN DE SMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAN DE SMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAN DE SMEDT
Products information STEFAN DE SMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in STEFAN DE SMEDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAN DE SMEDT
(Get full report from official database of BE for STEFAN DE SMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAN DE SMEDT
Addition kinds of activities for STEFAN DE SMEDT

0133. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
20640000. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
31729902. Compacts, stevig leer | Compacts, solid leather
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
45810202. Vliegtuig onderhoud en reparatie | Aircraft servicing and repairing
50529900. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs

Werken bij STEFAN DE SMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAN DE SMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAN DE SMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAN DE SMEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van STEFAN DE SMEDT in sociale netwerken
Look for responds of STEFAN DE SMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAN DE SMEDT. Laat een reactie achter voor STEFAN DE SMEDT. STEFAN DE SMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAN DE SMEDT. Leave a respond for STEFAN DE SMEDT. STEFAN DE SMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAN DE SMEDT op de google maps. Adres en contacten STEFAN DE SMEDT
Location of STEFAN DE SMEDT on the google maps. Address and contacts of STEFAN DE SMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAN DE SMEDT STEFAN DE SMEDT: AUTEUIL-PADDOCK | TEXACO | GUSTAAF VERBORGT | Sam Diamonds NV | SPONSORING & EVENT MARKETING

Other related companies as STEFAN DE SMEDT: AUTEUIL-PADDOCK | TEXACO | GUSTAAF VERBORGT | Sam Diamonds NV | SPONSORING & EVENT MARKETING

STEFAN DE SMEDT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAN DE SMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf STEFAN DE SMEDT bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 36; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in STEFAN DE SMEDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAN DE SMEDT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAN DE SMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAN DE SMEDT, openstaande posities, locatie van STEFAN DE SMEDT op de kaart.

STEFAN DE SMEDT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAN DE SMEDT, company assigned to the tax number BE02073913574. The company STEFAN DE SMEDT is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 36; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in STEFAN DE SMEDT were not found.
The main activity of STEFAN DE SMEDT is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAN DE SMEDT is not available. You also can look at reviews of STEFAN DE SMEDT, open positions, location of STEFAN DE SMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAN DE SMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAN DE SMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAN DE SMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAN DE SMEDT, employees, financial statistics.