RUBIE TJANDRA MAGA

Contactgegevens RUBIE TJANDRA MAGA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUBIE TJANDRA MAGA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUBIE TJANDRA MAGA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUBENSSTRAAT 119; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14720220 (+32-14720220) 14720220 (+32-14720220)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUBIE TJANDRA MAGA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUBIE TJANDRA MAGA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUBIE TJANDRA MAGA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUBIE TJANDRA MAGA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUBIE TJANDRA MAGA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUBIE TJANDRA MAGA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUBIE TJANDRA MAGA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUBIE TJANDRA MAGA
Products information RUBIE TJANDRA MAGA

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in RUBIE TJANDRA MAGA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUBIE TJANDRA MAGA
(Get full report from official database of BE for RUBIE TJANDRA MAGA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUBIE TJANDRA MAGA
Addition kinds of activities for RUBIE TJANDRA MAGA

12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
79410000. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters

Werken bij RUBIE TJANDRA MAGA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUBIE TJANDRA MAGA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUBIE TJANDRA MAGA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUBIE TJANDRA MAGA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van RUBIE TJANDRA MAGA in sociale netwerken
Look for responds of RUBIE TJANDRA MAGA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUBIE TJANDRA MAGA. Laat een reactie achter voor RUBIE TJANDRA MAGA. RUBIE TJANDRA MAGA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUBIE TJANDRA MAGA. Leave a respond for RUBIE TJANDRA MAGA. RUBIE TJANDRA MAGA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUBIE TJANDRA MAGA op de google maps. Adres en contacten RUBIE TJANDRA MAGA
Location of RUBIE TJANDRA MAGA on the google maps. Address and contacts of RUBIE TJANDRA MAGA

Andere gerelateerde bedrijven als come RUBIE TJANDRA MAGA RUBIE TJANDRA MAGA: E.G.S. (Entreprise) | CHRISTIAN REUMONT | A.VANDERWEYEN | Delvigne R | WERNER VAN ACHTER

Other related companies as RUBIE TJANDRA MAGA: E.G.S. (Entreprise) | CHRISTIAN REUMONT | A.VANDERWEYEN | Delvigne R | WERNER VAN ACHTER

RUBIE TJANDRA MAGA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUBIE TJANDRA MAGA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf RUBIE TJANDRA MAGA bevindt zich op het adres: RUBENSSTRAAT 119; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in RUBIE TJANDRA MAGA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUBIE TJANDRA MAGA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUBIE TJANDRA MAGA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUBIE TJANDRA MAGA, openstaande posities, locatie van RUBIE TJANDRA MAGA op de kaart.

RUBIE TJANDRA MAGA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUBIE TJANDRA MAGA, company assigned to the tax number BE03180236816. The company RUBIE TJANDRA MAGA is located at the address: RUBENSSTRAAT 119; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in RUBIE TJANDRA MAGA were not found.
The main activity of RUBIE TJANDRA MAGA is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUBIE TJANDRA MAGA is not available. You also can look at reviews of RUBIE TJANDRA MAGA, open positions, location of RUBIE TJANDRA MAGA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUBIE TJANDRA MAGA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUBIE TJANDRA MAGA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUBIE TJANDRA MAGA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUBIE TJANDRA MAGA, employees, financial statistics.