ROBERT DELVAL

Contactgegevens ROBERT DELVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DELVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DELVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD ALFRED DE FONTAINE 21; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71323033 (+32-71323033) 71323033 (+32-71323033)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DELVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DELVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DELVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DELVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DELVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DELVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DELVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DELVAL
Products information ROBERT DELVAL

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ROBERT DELVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DELVAL
(Get full report from official database of BE for ROBERT DELVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DELVAL
Addition kinds of activities for ROBERT DELVAL

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
26310100. bekledingsbord | Linerboard
27419903. Micropublishing | Micropublishing
35560209. Mixers, voer, behalve landbouw | Mixers, feed, except agricultural
42129904. Draying, lokaal: zonder opslag | Draying, local: without storage
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij ROBERT DELVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DELVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DELVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DELVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

Zoek naar antwoorden van ROBERT DELVAL in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DELVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DELVAL. Laat een reactie achter voor ROBERT DELVAL. ROBERT DELVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DELVAL. Leave a respond for ROBERT DELVAL. ROBERT DELVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DELVAL op de google maps. Adres en contacten ROBERT DELVAL
Location of ROBERT DELVAL on the google maps. Address and contacts of ROBERT DELVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DELVAL ROBERT DELVAL: FREDDY VAN DE KEERE | 't Kastels Broodje | VERVOTTE ROGER MENUISERIE G?N?RALE | RONNY LEMMENS | Lecrenier & Fils SPRL

Other related companies as ROBERT DELVAL: FREDDY VAN DE KEERE | 't Kastels Broodje | VERVOTTE ROGER MENUISERIE G?N?RALE | RONNY LEMMENS | Lecrenier & Fils SPRL

ROBERT DELVAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DELVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf ROBERT DELVAL bevindt zich op het adres: BLD ALFRED DE FONTAINE 21; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in ROBERT DELVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT DELVAL is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DELVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DELVAL, openstaande posities, locatie van ROBERT DELVAL op de kaart.

ROBERT DELVAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DELVAL, company assigned to the tax number BE01489990234. The company ROBERT DELVAL is located at the address: BLD ALFRED DE FONTAINE 21; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in ROBERT DELVAL were not found.
The main activity of ROBERT DELVAL is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DELVAL is not available. You also can look at reviews of ROBERT DELVAL, open positions, location of ROBERT DELVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DELVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DELVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DELVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DELVAL, employees, financial statistics.