FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV
Private companiesFurniture and Fixtures • FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV

Contactgegevens FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2000-Antwerpen 1, België

Telefoon (phone): 03-286.42.60 (+32-03-286.42.60) 03-286.42.60 (+32-03-286.42.60)

Fax (fax): 03-286.42.65 (+32-03-286.42.65) 03-286.42.65 (+32-03-286.42.65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV
Products information FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV
(Get full report from official database of BE for FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV
Addition kinds of activities for FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV

238601. Leren en schapenbeklede mantels en hoeden | Leather and sheep-lined coats and hats
336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
799908. Kaart- en speldiensten | Card and game services
20969902. Uien frietjes | Onion fries
26560000. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors

Werken bij FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. Laat een reactie achter voor FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. Leave a respond for FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV. FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV op de google maps. Adres en contacten FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV
Location of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV on the google maps. Address and contacts of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV: CHRISTIAN DELCUVE | MICHEL ANDR? | FA. VERMAELEN | CENTRALE VERWARMING BOBEL | Sun Shop

Other related companies as FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV: CHRISTIAN DELCUVE | MICHEL ANDR? | FA. VERMAELEN | CENTRALE VERWARMING BOBEL | Sun Shop

FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV bevindt zich op het adres: 2000-Antwerpen 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, openstaande posities, locatie van FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV op de kaart.

FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, company assigned to the tax number BE04997650146. The company FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV is located at the address: 2000-Antwerpen 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 2 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV were not found.
The main activity of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV is not available. You also can look at reviews of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, open positions, location of FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDERS BUSINESS-2-BUSINESS NV, employees, financial statistics.