PHILIPPE BONJEAN

Contactgegevens PHILIPPE BONJEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE BONJEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE BONJEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAULIER 146; 7063; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67341161 (+32-67341161) 67341161 (+32-67341161)

Fax (fax): +32 (68) 976-97-63 +32 (68) 976-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE BONJEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE BONJEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE BONJEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE BONJEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE BONJEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE BONJEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE BONJEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE BONJEAN
Products information PHILIPPE BONJEAN

BTW identificatienummer (tax): BE08183685302
Ondernemingsnummer: 8767883300
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PHILIPPE BONJEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE BONJEAN
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE BONJEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE BONJEAN
Addition kinds of activities for PHILIPPE BONJEAN

25990102. Krukjes, fabriek | Stools, factory
28139908. Lachgas | Nitrous oxide
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
38270102. Boroscopes | Boroscopes
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
50720300. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory

Werken bij PHILIPPE BONJEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE BONJEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE BONJEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE BONJEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE BONJEAN in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE BONJEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE BONJEAN. Laat een reactie achter voor PHILIPPE BONJEAN. PHILIPPE BONJEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE BONJEAN. Leave a respond for PHILIPPE BONJEAN. PHILIPPE BONJEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE BONJEAN op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE BONJEAN
Location of PHILIPPE BONJEAN on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE BONJEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE BONJEAN PHILIPPE BONJEAN: Streel J-P | SEGERS EN MINNER | Carlier André | JURGEN VAN DER VELDEN | WOONBUREAU

Other related companies as PHILIPPE BONJEAN: Streel J-P | SEGERS EN MINNER | Carlier André | JURGEN VAN DER VELDEN | WOONBUREAU

PHILIPPE BONJEAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE BONJEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08183685302. Het bedrijf PHILIPPE BONJEAN bevindt zich op het adres: RUE CAULIER 146; 7063; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PHILIPPE BONJEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE BONJEAN is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE BONJEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE BONJEAN, openstaande posities, locatie van PHILIPPE BONJEAN op de kaart.

PHILIPPE BONJEAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE BONJEAN, company assigned to the tax number BE08183685302. The company PHILIPPE BONJEAN is located at the address: RUE CAULIER 146; 7063; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PHILIPPE BONJEAN were not found.
The main activity of PHILIPPE BONJEAN is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE BONJEAN is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE BONJEAN, open positions, location of PHILIPPE BONJEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE BONJEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE BONJEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE BONJEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE BONJEAN, employees, financial statistics.