PATRICK DOOREMAN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • PATRICK DOOREMAN

Contactgegevens PATRICK DOOREMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK DOOREMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK DOOREMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEILANDSTRAAT 13; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22684801 (+32-22684801) 22684801 (+32-22684801)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK DOOREMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK DOOREMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK DOOREMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK DOOREMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK DOOREMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK DOOREMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK DOOREMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK DOOREMAN
Products information PATRICK DOOREMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PATRICK DOOREMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK DOOREMAN
(Get full report from official database of BE for PATRICK DOOREMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK DOOREMAN
Addition kinds of activities for PATRICK DOOREMAN

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
735301. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
23359903. Housedresses | Housedresses
24310503. Trappen en trappen, hout | Staircases and stairs, wood
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric

Werken bij PATRICK DOOREMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK DOOREMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK DOOREMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK DOOREMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van PATRICK DOOREMAN in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK DOOREMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK DOOREMAN. Laat een reactie achter voor PATRICK DOOREMAN. PATRICK DOOREMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK DOOREMAN. Leave a respond for PATRICK DOOREMAN. PATRICK DOOREMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK DOOREMAN op de google maps. Adres en contacten PATRICK DOOREMAN
Location of PATRICK DOOREMAN on the google maps. Address and contacts of PATRICK DOOREMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK DOOREMAN PATRICK DOOREMAN: Dereu - Vantyghem BVBA | ART ET NOBLESSE DU MEUBLE | KAREL STRUYF | Lahaye J-M | P?TISSERIE HERBECQ-PARENT

Other related companies as PATRICK DOOREMAN: Dereu - Vantyghem BVBA | ART ET NOBLESSE DU MEUBLE | KAREL STRUYF | Lahaye J-M | P?TISSERIE HERBECQ-PARENT

PATRICK DOOREMAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK DOOREMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf PATRICK DOOREMAN bevindt zich op het adres: WEILANDSTRAAT 13; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PATRICK DOOREMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK DOOREMAN is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK DOOREMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK DOOREMAN, openstaande posities, locatie van PATRICK DOOREMAN op de kaart.

PATRICK DOOREMAN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK DOOREMAN, company assigned to the tax number BE08230102539. The company PATRICK DOOREMAN is located at the address: WEILANDSTRAAT 13; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PATRICK DOOREMAN were not found.
The main activity of PATRICK DOOREMAN is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK DOOREMAN is not available. You also can look at reviews of PATRICK DOOREMAN, open positions, location of PATRICK DOOREMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK DOOREMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK DOOREMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK DOOREMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK DOOREMAN, employees, financial statistics.