ERO-CENTER MARTINE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ERO-CENTER MARTINE
Private companiesPersonal Services • ERO-CENTER MARTINE

Contactgegevens ERO-CENTER MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERO-CENTER MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERO-CENTER MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLANKENBERGSESTEENWEG 274; 8000; ST PIETERS BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50371660 (+32-50371660) 50371660 (+32-50371660)

Fax (fax): +32 (84) 214-43-89 +32 (84) 214-43-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERO-CENTER MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERO-CENTER MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERO-CENTER MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERO-CENTER MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERO-CENTER MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERO-CENTER MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERO-CENTER MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERO-CENTER MARTINE
Products information ERO-CENTER MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE04250579833
Ondernemingsnummer: 1899230957
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

sm, trio g, hamman, jaccuzi, sauna, zwembaden.

Product categorie (product category): Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERO-CENTER MARTINE
(Get full report from official database of BE for ERO-CENTER MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERO-CENTER MARTINE
Addition kinds of activities for ERO-CENTER MARTINE

14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
25140502. Kasten, radio en televisie: metaal | Cabinets, radio and television: metal
32690101. Pannen: steengoed, grof aardewerk en aardewerk | Cookware: stoneware, coarse earthenware, and pottery
34430701. baffles | Baffles
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house
83220404. Probation office | Probation office

Werken bij ERO-CENTER MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERO-CENTER MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERO-CENTER MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERO-CENTER MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • KINDERBEGELEIDERS (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: GROEPSOPVANG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze opstartende groepsopvang (maximum 18 kinderen) sta je in voor de opvang, verzorging en begeleiding bij activiteiten van kinderen tussen 0 en 3 jaar.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

Zoek naar antwoorden van ERO-CENTER MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of ERO-CENTER MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERO-CENTER MARTINE. Laat een reactie achter voor ERO-CENTER MARTINE. ERO-CENTER MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERO-CENTER MARTINE. Leave a respond for ERO-CENTER MARTINE. ERO-CENTER MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERO-CENTER MARTINE op de google maps. Adres en contacten ERO-CENTER MARTINE
Location of ERO-CENTER MARTINE on the google maps. Address and contacts of ERO-CENTER MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERO-CENTER MARTINE ERO-CENTER MARTINE: TRANSPORT GEBR VAN AERDE NV | DRINK-MARKET | ANDRE MARTINE | Walloutil SPRL | Intervlees NV

Other related companies as ERO-CENTER MARTINE: TRANSPORT GEBR VAN AERDE NV | DRINK-MARKET | ANDRE MARTINE | Walloutil SPRL | Intervlees NV

ERO-CENTER MARTINE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERO-CENTER MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04250579833. Het bedrijf ERO-CENTER MARTINE bevindt zich op het adres: BLANKENBERGSESTEENWEG 274; 8000; ST PIETERS BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 820,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten. Lijst met producten zijn sm, trio g, hamman, jaccuzi, sauna, zwembaden..
De hoofdactiviteit van ERO-CENTER MARTINE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERO-CENTER MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERO-CENTER MARTINE, openstaande posities, locatie van ERO-CENTER MARTINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ERO-CENTER MARTINE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERO-CENTER MARTINE, company assigned to the tax number BE04250579833. The company ERO-CENTER MARTINE is located at the address: BLANKENBERGSESTEENWEG 274; 8000; ST PIETERS BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 820,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten. List of products are sm, trio g, hamman, jaccuzi, sauna, zwembaden..
The main activity of ERO-CENTER MARTINE is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERO-CENTER MARTINE is not available. You also can look at reviews of ERO-CENTER MARTINE, open positions, location of ERO-CENTER MARTINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERO-CENTER MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERO-CENTER MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERO-CENTER MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERO-CENTER MARTINE, employees, financial statistics.