TAVERNE DE POSTILJON

Contactgegevens TAVERNE DE POSTILJON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE DE POSTILJON: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE DE POSTILJON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 14; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93487929 (+32-93487929) 93487929 (+32-93487929)

Fax (fax): +32 (61) 792-50-16 +32 (61) 792-50-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE DE POSTILJON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE DE POSTILJON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE DE POSTILJON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE DE POSTILJON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE DE POSTILJON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE DE POSTILJON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE DE POSTILJON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE DE POSTILJON
Products information TAVERNE DE POSTILJON

BTW identificatienummer (tax): BE03679840087
Ondernemingsnummer: 6551391601
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TAVERNE DE POSTILJON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erotische Etablissementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE DE POSTILJON
(Get full report from official database of BE for TAVERNE DE POSTILJON)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE DE POSTILJON
Addition kinds of activities for TAVERNE DE POSTILJON

14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
30520204. Stofzuigerslang, kunststof | Vacuum cleaner hose, plastic
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
36410205. Lampen, insect: elektrisch | Lamps, insect: electric
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij TAVERNE DE POSTILJON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE DE POSTILJON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE DE POSTILJON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE DE POSTILJON. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van TAVERNE DE POSTILJON in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE DE POSTILJON in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE DE POSTILJON. Laat een reactie achter voor TAVERNE DE POSTILJON. TAVERNE DE POSTILJON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE DE POSTILJON. Leave a respond for TAVERNE DE POSTILJON. TAVERNE DE POSTILJON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE DE POSTILJON op de google maps. Adres en contacten TAVERNE DE POSTILJON
Location of TAVERNE DE POSTILJON on the google maps. Address and contacts of TAVERNE DE POSTILJON

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE DE POSTILJON TAVERNE DE POSTILJON: FOIRE INTERNATIONALE DE LIEGE SCRL | CARROSSERIE J.L. | VILLA PAPILLON | KAREN PEETERS | Lenssens BVBA

Other related companies as TAVERNE DE POSTILJON: FOIRE INTERNATIONALE DE LIEGE SCRL | CARROSSERIE J.L. | VILLA PAPILLON | KAREN PEETERS | Lenssens BVBA

TAVERNE DE POSTILJON is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE DE POSTILJON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03679840087. Het bedrijf TAVERNE DE POSTILJON bevindt zich op het adres: MARKT 14; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Erotische Etablissementen. Producten gemaakt in TAVERNE DE POSTILJON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAVERNE DE POSTILJON is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE DE POSTILJON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE DE POSTILJON, openstaande posities, locatie van TAVERNE DE POSTILJON op de kaart.

TAVERNE DE POSTILJON is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE DE POSTILJON, company assigned to the tax number BE03679840087. The company TAVERNE DE POSTILJON is located at the address: MARKT 14; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Erotische Etablissementen. Products created in TAVERNE DE POSTILJON were not found.
The main activity of TAVERNE DE POSTILJON is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE DE POSTILJON is not available. You also can look at reviews of TAVERNE DE POSTILJON, open positions, location of TAVERNE DE POSTILJON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE DE POSTILJON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE DE POSTILJON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE DE POSTILJON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE DE POSTILJON, employees, financial statistics.