SAVECO MAINTENANCE SERV.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SAVECO MAINTENANCE SERV.
Private companiesRailroad Transportation • SAVECO MAINTENANCE SERV.

Contactgegevens SAVECO MAINTENANCE SERV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAVECO MAINTENANCE SERV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAVECO MAINTENANCE SERV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE MALPLAQUET 3; 7822; ATH, België

Telefoon (phone): 68552055 (+32-68552055) 68552055 (+32-68552055)

Fax (fax): +32 (10) 652-99-59 +32 (10) 652-99-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAVECO MAINTENANCE SERV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAVECO MAINTENANCE SERV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAVECO MAINTENANCE SERV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAVECO MAINTENANCE SERV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAVECO MAINTENANCE SERV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAVECO MAINTENANCE SERV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAVECO MAINTENANCE SERV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAVECO MAINTENANCE SERV.
Products information SAVECO MAINTENANCE SERV.

BTW identificatienummer (tax): BE08847259521
Ondernemingsnummer: 9413879394
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activit茅s: Ferrures de Portes de Garage, Volets Roulants en PVC. Services: R茅parations.. Produits: Chariots ?l茅vateurs 脿 Fourche.. Types de Machines: Chariots El茅vateurs 脿 Fourche.

Product categorie (product category): Equipements pour la construction Installation de menuiserie en bois and plastique. Locations de machines and 茅quipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAVECO MAINTENANCE SERV.
(Get full report from official database of BE for SAVECO MAINTENANCE SERV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAVECO MAINTENANCE SERV.
Addition kinds of activities for SAVECO MAINTENANCE SERV.

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
22999902. Coir garens en roving | Coir yarns and roving
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'
35799905. Dicteermachines | Dictating machines
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec

Werken bij SAVECO MAINTENANCE SERV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAVECO MAINTENANCE SERV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAVECO MAINTENANCE SERV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAVECO MAINTENANCE SERV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van SAVECO MAINTENANCE SERV. in sociale netwerken
Look for responds of SAVECO MAINTENANCE SERV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAVECO MAINTENANCE SERV.. Laat een reactie achter voor SAVECO MAINTENANCE SERV.. SAVECO MAINTENANCE SERV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAVECO MAINTENANCE SERV.. Leave a respond for SAVECO MAINTENANCE SERV.. SAVECO MAINTENANCE SERV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAVECO MAINTENANCE SERV. op de google maps. Adres en contacten SAVECO MAINTENANCE SERV.
Location of SAVECO MAINTENANCE SERV. on the google maps. Address and contacts of SAVECO MAINTENANCE SERV.

Andere gerelateerde bedrijven als come SAVECO MAINTENANCE SERV. SAVECO MAINTENANCE SERV.: DB Services SA/NV | J S Construction SA | ROGER HOSTE | TRAITEUR LA TAVOLA | Zircor sa

Other related companies as SAVECO MAINTENANCE SERV.: DB Services SA/NV | J S Construction SA | ROGER HOSTE | TRAITEUR LA TAVOLA | Zircor sa

SAVECO MAINTENANCE SERV. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAVECO MAINTENANCE SERV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08847259521. Het bedrijf SAVECO MAINTENANCE SERV. bevindt zich op het adres: CHEMIN DE MALPLAQUET 3; 7822; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipements pour la construction Installation de menuiserie en bois and plastique. Locations de machines and 茅quipement pour la construction. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Ferrures de Portes de Garage, Volets Roulants en PVC. Services: R茅parations.. Produits: Chariots ?l茅vateurs 脿 Fourche.. Types de Machines: Chariots El茅vateurs 脿 Fourche..
De hoofdactiviteit van SAVECO MAINTENANCE SERV. is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAVECO MAINTENANCE SERV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAVECO MAINTENANCE SERV., openstaande posities, locatie van SAVECO MAINTENANCE SERV. op de kaart.

SAVECO MAINTENANCE SERV. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAVECO MAINTENANCE SERV., company assigned to the tax number BE08847259521. The company SAVECO MAINTENANCE SERV. is located at the address: CHEMIN DE MALPLAQUET 3; 7822; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipements pour la construction Installation de menuiserie en bois and plastique. Locations de machines and 茅quipement pour la construction. List of products are Produits & Activit茅s: Ferrures de Portes de Garage, Volets Roulants en PVC. Services: R茅parations.. Produits: Chariots ?l茅vateurs 脿 Fourche.. Types de Machines: Chariots El茅vateurs 脿 Fourche..
The main activity of SAVECO MAINTENANCE SERV. is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SAVECO MAINTENANCE SERV. is not available. You also can look at reviews of SAVECO MAINTENANCE SERV., open positions, location of SAVECO MAINTENANCE SERV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAVECO MAINTENANCE SERV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAVECO MAINTENANCE SERV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAVECO MAINTENANCE SERV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAVECO MAINTENANCE SERV., employees, financial statistics.