FRANSEN FOTO

Contactgegevens FRANSEN FOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANSEN FOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANSEN FOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIST 153; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38288319 (+32-38288319) 38288319 (+32-38288319)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANSEN FOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANSEN FOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANSEN FOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANSEN FOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANSEN FOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANSEN FOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANSEN FOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANSEN FOTO
Products information FRANSEN FOTO

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Equipement photographique. Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANSEN FOTO
(Get full report from official database of BE for FRANSEN FOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANSEN FOTO
Addition kinds of activities for FRANSEN FOTO

13219900. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
28650211. xyleen | Xylene
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
51360100. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design

Werken bij FRANSEN FOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANSEN FOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANSEN FOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANSEN FOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van FRANSEN FOTO in sociale netwerken
Look for responds of FRANSEN FOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANSEN FOTO. Laat een reactie achter voor FRANSEN FOTO. FRANSEN FOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANSEN FOTO. Leave a respond for FRANSEN FOTO. FRANSEN FOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANSEN FOTO op de google maps. Adres en contacten FRANSEN FOTO
Location of FRANSEN FOTO on the google maps. Address and contacts of FRANSEN FOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANSEN FOTO FRANSEN FOTO: BERNARD CLEEN | Istanbul (Pitta) | BLONDIAUX M. ET FILS | J. BORGERS | PHILIPPE VANDENBERGE

Other related companies as FRANSEN FOTO: BERNARD CLEEN | Istanbul (Pitta) | BLONDIAUX M. ET FILS | J. BORGERS | PHILIPPE VANDENBERGE

FRANSEN FOTO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANSEN FOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf FRANSEN FOTO bevindt zich op het adres: BIST 153; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Equipement photographique. Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van FRANSEN FOTO is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANSEN FOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANSEN FOTO, openstaande posities, locatie van FRANSEN FOTO op de kaart.

FRANSEN FOTO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANSEN FOTO, company assigned to the tax number BE05014953613. The company FRANSEN FOTO is located at the address: BIST 153; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Equipement photographique. Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of FRANSEN FOTO is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANSEN FOTO is not available. You also can look at reviews of FRANSEN FOTO, open positions, location of FRANSEN FOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANSEN FOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANSEN FOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANSEN FOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANSEN FOTO, employees, financial statistics.