HUIS BASTIAENS

Contactgegevens HUIS BASTIAENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BASTIAENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BASTIAENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENDRIK HEYMANPLEIN 108; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37778250 (+32-37778250) 37778250 (+32-37778250)

Fax (fax): +32 (56) 187-26-82 +32 (56) 187-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BASTIAENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BASTIAENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BASTIAENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BASTIAENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BASTIAENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BASTIAENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BASTIAENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BASTIAENS
Products information HUIS BASTIAENS

BTW identificatienummer (tax): BE08627532958
Ondernemingsnummer: 7471496582
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HUIS BASTIAENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BASTIAENS
(Get full report from official database of BE for HUIS BASTIAENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BASTIAENS
Addition kinds of activities for HUIS BASTIAENS

15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas

Werken bij HUIS BASTIAENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BASTIAENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BASTIAENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BASTIAENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van HUIS BASTIAENS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BASTIAENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BASTIAENS. Laat een reactie achter voor HUIS BASTIAENS. HUIS BASTIAENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BASTIAENS. Leave a respond for HUIS BASTIAENS. HUIS BASTIAENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BASTIAENS op de google maps. Adres en contacten HUIS BASTIAENS
Location of HUIS BASTIAENS on the google maps. Address and contacts of HUIS BASTIAENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BASTIAENS HUIS BASTIAENS: BELAIRCO nv (SAMSUNG AIRCONDITIONNERS) | Lecomte B | Louis Delhaize | PHARMACIE LEROY | EPPEL

Other related companies as HUIS BASTIAENS: BELAIRCO nv (SAMSUNG AIRCONDITIONNERS) | Lecomte B | Louis Delhaize | PHARMACIE LEROY | EPPEL

HUIS BASTIAENS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BASTIAENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08627532958. Het bedrijf HUIS BASTIAENS bevindt zich op het adres: HENDRIK HEYMANPLEIN 108; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Equipement photographique. Producten gemaakt in HUIS BASTIAENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BASTIAENS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BASTIAENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BASTIAENS, openstaande posities, locatie van HUIS BASTIAENS op de kaart.

HUIS BASTIAENS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BASTIAENS, company assigned to the tax number BE08627532958. The company HUIS BASTIAENS is located at the address: HENDRIK HEYMANPLEIN 108; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Equipement photographique. Products created in HUIS BASTIAENS were not found.
The main activity of HUIS BASTIAENS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BASTIAENS is not available. You also can look at reviews of HUIS BASTIAENS, open positions, location of HUIS BASTIAENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BASTIAENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BASTIAENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BASTIAENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BASTIAENS, employees, financial statistics.