FOTO PRINT ACTION SHOP

Contactgegevens FOTO PRINT ACTION SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO PRINT ACTION SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO PRINT ACTION SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 45; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14414797 (+32-14414797) 14414797 (+32-14414797)

Fax (fax): +32 (87) 590-96-53 +32 (87) 590-96-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO PRINT ACTION SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO PRINT ACTION SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO PRINT ACTION SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO PRINT ACTION SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO PRINT ACTION SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO PRINT ACTION SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO PRINT ACTION SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO PRINT ACTION SHOP
Products information FOTO PRINT ACTION SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE01236480712
Ondernemingsnummer: 7272094726
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

D茅veloppement Photo: 1 Heure.

Product categorie (product category): Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO PRINT ACTION SHOP
(Get full report from official database of BE for FOTO PRINT ACTION SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO PRINT ACTION SHOP
Addition kinds of activities for FOTO PRINT ACTION SHOP

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
58129908. Diner theater | Dinner theater

Werken bij FOTO PRINT ACTION SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO PRINT ACTION SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO PRINT ACTION SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO PRINT ACTION SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van FOTO PRINT ACTION SHOP in sociale netwerken
Look for responds of FOTO PRINT ACTION SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO PRINT ACTION SHOP. Laat een reactie achter voor FOTO PRINT ACTION SHOP. FOTO PRINT ACTION SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO PRINT ACTION SHOP. Leave a respond for FOTO PRINT ACTION SHOP. FOTO PRINT ACTION SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO PRINT ACTION SHOP op de google maps. Adres en contacten FOTO PRINT ACTION SHOP
Location of FOTO PRINT ACTION SHOP on the google maps. Address and contacts of FOTO PRINT ACTION SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO PRINT ACTION SHOP FOTO PRINT ACTION SHOP: HOTEL CLEO | KOENRAAD VAN OOST | J. MINNE | Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim | JEAN-JACQUES SMITS

Other related companies as FOTO PRINT ACTION SHOP: HOTEL CLEO | KOENRAAD VAN OOST | J. MINNE | Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim | JEAN-JACQUES SMITS

FOTO PRINT ACTION SHOP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO PRINT ACTION SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01236480712. Het bedrijf FOTO PRINT ACTION SHOP bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 45; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Equipement photographique. Lijst met producten zijn D茅veloppement Photo: 1 Heure..
De hoofdactiviteit van FOTO PRINT ACTION SHOP is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO PRINT ACTION SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO PRINT ACTION SHOP, openstaande posities, locatie van FOTO PRINT ACTION SHOP op de kaart.

FOTO PRINT ACTION SHOP is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO PRINT ACTION SHOP, company assigned to the tax number BE01236480712. The company FOTO PRINT ACTION SHOP is located at the address: GROTE MARKT 45; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Equipement photographique. List of products are D茅veloppement Photo: 1 Heure..
The main activity of FOTO PRINT ACTION SHOP is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO PRINT ACTION SHOP is not available. You also can look at reviews of FOTO PRINT ACTION SHOP, open positions, location of FOTO PRINT ACTION SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO PRINT ACTION SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO PRINT ACTION SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO PRINT ACTION SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO PRINT ACTION SHOP, employees, financial statistics.