DISPLAY DECOR MARKET

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DISPLAY DECOR MARKET
Private companiesTransportation Services • DISPLAY DECOR MARKET

Contactgegevens DISPLAY DECOR MARKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISPLAY DECOR MARKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISPLAY DECOR MARKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JAMES WATT 35; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22169601 (+32-22169601) 22169601 (+32-22169601)

Fax (fax): +32 (57) 183-69-68 +32 (57) 183-69-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISPLAY DECOR MARKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISPLAY DECOR MARKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISPLAY DECOR MARKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISPLAY DECOR MARKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISPLAY DECOR MARKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISPLAY DECOR MARKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISPLAY DECOR MARKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISPLAY DECOR MARKET
Products information DISPLAY DECOR MARKET

BTW identificatienummer (tax): BE02172241210
Ondernemingsnummer: 3135467529
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Mannequins.. Types d'Articles: Articles de P?ques, Articles de No?l.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISPLAY DECOR MARKET
(Get full report from official database of BE for DISPLAY DECOR MARKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISPLAY DECOR MARKET
Addition kinds of activities for DISPLAY DECOR MARKET

5311. Warenhuizen | Department stores
091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
83220102. Ouderdomsbijstand | Old age assistance

Werken bij DISPLAY DECOR MARKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISPLAY DECOR MARKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISPLAY DECOR MARKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISPLAY DECOR MARKET. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Service engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van DISPLAY DECOR MARKET in sociale netwerken
Look for responds of DISPLAY DECOR MARKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISPLAY DECOR MARKET. Laat een reactie achter voor DISPLAY DECOR MARKET. DISPLAY DECOR MARKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISPLAY DECOR MARKET. Leave a respond for DISPLAY DECOR MARKET. DISPLAY DECOR MARKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISPLAY DECOR MARKET op de google maps. Adres en contacten DISPLAY DECOR MARKET
Location of DISPLAY DECOR MARKET on the google maps. Address and contacts of DISPLAY DECOR MARKET

Andere gerelateerde bedrijven als come DISPLAY DECOR MARKET DISPLAY DECOR MARKET: AGF Belgian Bank | P. LEMAIRE | Vande Plas | ARCHEUS BVBA | Amadeus

Other related companies as DISPLAY DECOR MARKET: AGF Belgian Bank | P. LEMAIRE | Vande Plas | ARCHEUS BVBA | Amadeus

DISPLAY DECOR MARKET is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISPLAY DECOR MARKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02172241210. Het bedrijf DISPLAY DECOR MARKET bevindt zich op het adres: RUE JAMES WATT 35; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits: Mannequins.. Types d'Articles: Articles de P?ques, Articles de No?l..
De hoofdactiviteit van DISPLAY DECOR MARKET is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISPLAY DECOR MARKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISPLAY DECOR MARKET, openstaande posities, locatie van DISPLAY DECOR MARKET op de kaart.

DISPLAY DECOR MARKET is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISPLAY DECOR MARKET, company assigned to the tax number BE02172241210. The company DISPLAY DECOR MARKET is located at the address: RUE JAMES WATT 35; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Equipement divers pour commerces Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits: Mannequins.. Types d'Articles: Articles de P?ques, Articles de No?l..
The main activity of DISPLAY DECOR MARKET is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DISPLAY DECOR MARKET is not available. You also can look at reviews of DISPLAY DECOR MARKET, open positions, location of DISPLAY DECOR MARKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISPLAY DECOR MARKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISPLAY DECOR MARKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISPLAY DECOR MARKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISPLAY DECOR MARKET, employees, financial statistics.