IDEK

Contactgegevens IDEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPAWEG 35; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93602434 (+32-93602434) 93602434 (+32-93602434)

Fax (fax): +32 (83) 783-21-92 +32 (83) 783-21-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEK
Products information IDEK

BTW identificatienummer (tax): BE04105010986
Ondernemingsnummer: 4774902343
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Charpentes, Menuiserie.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca, Machines pour la Restauration & l?Horeca.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEK
(Get full report from official database of BE for IDEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEK
Addition kinds of activities for IDEK

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service

Werken bij IDEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van IDEK in sociale netwerken
Look for responds of IDEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEK. Laat een reactie achter voor IDEK. IDEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEK. Leave a respond for IDEK. IDEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEK op de google maps. Adres en contacten IDEK
Location of IDEK on the google maps. Address and contacts of IDEK

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEK IDEK: Privé (Le) | D'Hauwers Johan | Goeminne K | MAISON DE REPOS DU CPAS | Lippens S

Other related companies as IDEK: Privé (Le) | D'Hauwers Johan | Goeminne K | MAISON DE REPOS DU CPAS | Lippens S

IDEK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105010986. Het bedrijf IDEK bevindt zich op het adres: EUROPAWEG 35; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Charpentes, Menuiserie.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca, Machines pour la Restauration & l?Horeca..
De hoofdactiviteit van IDEK is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEK, openstaande posities, locatie van IDEK op de kaart.

IDEK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDEK, company assigned to the tax number BE04105010986. The company IDEK is located at the address: EUROPAWEG 35; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement divers pour commerces Installation de menuiserie en bois and plastique. Eclairage et 茅quipements du foyer. List of products are Produits & Activit茅s: D茅corations de Magasins, Charpentes, Menuiserie.. Produits: Fournitures de D茅coration d'Int茅rieur.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca, Machines pour la Restauration & l?Horeca..
The main activity of IDEK is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEK is not available. You also can look at reviews of IDEK, open positions, location of IDEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEK, employees, financial statistics.