FA. PRO-DUO EN REWI

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FA. PRO-DUO EN REWI
Private companiesTransportation by Air • FA. PRO-DUO EN REWI

Contactgegevens FA. PRO-DUO EN REWI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. PRO-DUO EN REWI: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. PRO-DUO EN REWI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELBAAN 111; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15755205 (+32-15755205) 15755205 (+32-15755205)

Fax (fax): +32 (64) 198-77-53 +32 (64) 198-77-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. PRO-DUO EN REWI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. PRO-DUO EN REWI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. PRO-DUO EN REWI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. PRO-DUO EN REWI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. PRO-DUO EN REWI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. PRO-DUO EN REWI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. PRO-DUO EN REWI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. PRO-DUO EN REWI
Products information FA. PRO-DUO EN REWI

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Equipement pour Salons de Coiffure.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. PRO-DUO EN REWI
(Get full report from official database of BE for FA. PRO-DUO EN REWI)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. PRO-DUO EN REWI
Addition kinds of activities for FA. PRO-DUO EN REWI

339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
342100. Bestek | Cutlery
10999901. Antimoonertsmijnbouw | Antimony ore mining
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij FA. PRO-DUO EN REWI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. PRO-DUO EN REWI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. PRO-DUO EN REWI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. PRO-DUO EN REWI. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

Zoek naar antwoorden van FA. PRO-DUO EN REWI in sociale netwerken
Look for responds of FA. PRO-DUO EN REWI in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. PRO-DUO EN REWI. Laat een reactie achter voor FA. PRO-DUO EN REWI. FA. PRO-DUO EN REWI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. PRO-DUO EN REWI. Leave a respond for FA. PRO-DUO EN REWI. FA. PRO-DUO EN REWI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. PRO-DUO EN REWI op de google maps. Adres en contacten FA. PRO-DUO EN REWI
Location of FA. PRO-DUO EN REWI on the google maps. Address and contacts of FA. PRO-DUO EN REWI

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. PRO-DUO EN REWI FA. PRO-DUO EN REWI: BIBENDUM | Helsmoortel R | VAN THRIEL | CHAPI-GO | A. COSAERT

Other related companies as FA. PRO-DUO EN REWI: BIBENDUM | Helsmoortel R | VAN THRIEL | CHAPI-GO | A. COSAERT

FA. PRO-DUO EN REWI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. PRO-DUO EN REWI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf FA. PRO-DUO EN REWI bevindt zich op het adres: MECHELBAAN 111; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Equipement pour Salons de Coiffure..
De hoofdactiviteit van FA. PRO-DUO EN REWI is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. PRO-DUO EN REWI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. PRO-DUO EN REWI, openstaande posities, locatie van FA. PRO-DUO EN REWI op de kaart.

FA. PRO-DUO EN REWI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. PRO-DUO EN REWI, company assigned to the tax number BE09488586425. The company FA. PRO-DUO EN REWI is located at the address: MECHELBAAN 111; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Equipement pour Salons de Coiffure..
The main activity of FA. PRO-DUO EN REWI is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. PRO-DUO EN REWI is not available. You also can look at reviews of FA. PRO-DUO EN REWI, open positions, location of FA. PRO-DUO EN REWI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. PRO-DUO EN REWI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. PRO-DUO EN REWI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. PRO-DUO EN REWI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. PRO-DUO EN REWI, employees, financial statistics.