AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL

Contactgegevens AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOACHIM SCHAYCKSTRAAT 13BA; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 92215614 (+32-92215614) 92215614 (+32-92215614)

Fax (fax): +32 (51) 300-18-44 +32 (51) 300-18-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL
Products information AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL

BTW identificatienummer (tax): BE05164367675
Ondernemingsnummer: 5668365478
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL
(Get full report from official database of BE for AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL
Addition kinds of activities for AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL

769904. Afvalverwerking | Waste cleaning services
799910. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment

Werken bij AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL in sociale netwerken
Look for responds of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. Laat een reactie achter voor AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. Leave a respond for AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL. AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL op de google maps. Adres en contacten AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL
Location of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL on the google maps. Address and contacts of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL: DANNY LAUS | BEENHOUWERIJ ST.MARIE | MARC HAMQUET | Lemal Gérard | UNI MAKO

Other related companies as AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL: DANNY LAUS | BEENHOUWERIJ ST.MARIE | MARC HAMQUET | Lemal Gérard | UNI MAKO

AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164367675. Het bedrijf AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL bevindt zich op het adres: JOACHIM SCHAYCKSTRAAT 13BA; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard..
De hoofdactiviteit van AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, openstaande posities, locatie van AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL op de kaart.

AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, company assigned to the tax number BE05164367675. The company AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL is located at the address: JOACHIM SCHAYCKSTRAAT 13BA; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard..
The main activity of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL is not available. You also can look at reviews of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, open positions, location of AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMUSEMENTS GAMES LUC GABRIEL, employees, financial statistics.