ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.
Private companiesRailroad Transportation • ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.

Contactgegevens ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 206; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 93661857 (+32-93661857) 93661857 (+32-93661857)

Fax (fax): +32 (51) 454-50-31 +32 (51) 454-50-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL AMERICAN BAR C.V.B.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL AMERICAN BAR C.V.B.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.
Products information ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.

BTW identificatienummer (tax): BE04035522460
Ondernemingsnummer: 2326873779
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.
(Get full report from official database of BE for ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.
Addition kinds of activities for ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.

24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
51590305. Skins, rauw | Skins, raw
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
59990904. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden | Hospital equipment and supplies
78419901. Film- of bandverhuur, film | Film or tape rental, motion picture
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. in sociale netwerken
Look for responds of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. Laat een reactie achter voor ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. Leave a respond for ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.. ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. op de google maps. Adres en contacten ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.
Location of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. on the google maps. Address and contacts of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.: CONDUCTO | LA DECALCOMANIE | Verdonck Klooster & Associates NV | Bribosia Michel | V.C. STALVOC KOERSEL

Other related companies as ALL AMERICAN BAR C.V.B.B.: CONDUCTO | LA DECALCOMANIE | Verdonck Klooster & Associates NV | Bribosia Michel | V.C. STALVOC KOERSEL

ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035522460. Het bedrijf ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 206; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard..
De hoofdactiviteit van ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., openstaande posities, locatie van ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. op de kaart.

ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., company assigned to the tax number BE04035522460. The company ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. is located at the address: GROTE STEENWEG 206; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard..
The main activity of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. is not available. You also can look at reviews of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., open positions, location of ALL AMERICAN BAR C.V.B.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL AMERICAN BAR C.V.B.B., employees, financial statistics.