FLSTAR DIAMOND GROUP NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FLSTAR DIAMOND GROUP NV
Private companiesRailroad Transportation • FLSTAR DIAMOND GROUP NV

Contactgegevens FLSTAR DIAMOND GROUP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTAR DIAMOND GROUP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTAR DIAMOND GROUP NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaanstr. 78 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-75-93-12 32-34-75-93-12

Fax (fax): 32-32-13-96-96 32-32-13-96-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTAR DIAMOND GROUP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTAR DIAMOND GROUP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTAR DIAMOND GROUP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTAR DIAMOND GROUP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTAR DIAMOND GROUP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTAR DIAMOND GROUP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTAR DIAMOND GROUP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTAR DIAMOND GROUP NV
Products information FLSTAR DIAMOND GROUP NV

BTW identificatienummer (tax): BE04113525390
Ondernemingsnummer: 4861419677
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLSTAR DIAMOND GROUP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Uncut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTAR DIAMOND GROUP NV
(Get full report from official database of BE for FLSTAR DIAMOND GROUP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTAR DIAMOND GROUP NV
Addition kinds of activities for FLSTAR DIAMOND GROUP NV

20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
39519901. Kogelpennen en onderdelen | Ball point pens and parts
73840100. Fotografische diensten | Photographic services
75360000. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops

Werken bij FLSTAR DIAMOND GROUP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTAR DIAMOND GROUP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTAR DIAMOND GROUP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTAR DIAMOND GROUP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van FLSTAR DIAMOND GROUP NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSTAR DIAMOND GROUP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTAR DIAMOND GROUP NV. Laat een reactie achter voor FLSTAR DIAMOND GROUP NV. FLSTAR DIAMOND GROUP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTAR DIAMOND GROUP NV. Leave a respond for FLSTAR DIAMOND GROUP NV. FLSTAR DIAMOND GROUP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTAR DIAMOND GROUP NV op de google maps. Adres en contacten FLSTAR DIAMOND GROUP NV
Location of FLSTAR DIAMOND GROUP NV on the google maps. Address and contacts of FLSTAR DIAMOND GROUP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTAR DIAMOND GROUP NV FLSTAR DIAMOND GROUP NV: FLANCIENS ETABLISSEMENTS HALISS SA | KIOSQUE REPUBLIQUE FRANCAISE | SOUP SHOP | VITRIER SA | L'Atelier De Mireille

Other related companies as FLSTAR DIAMOND GROUP NV: FLANCIENS ETABLISSEMENTS HALISS SA | KIOSQUE REPUBLIQUE FRANCAISE | SOUP SHOP | VITRIER SA | L'Atelier De Mireille

FLSTAR DIAMOND GROUP NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTAR DIAMOND GROUP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04113525390. Het bedrijf FLSTAR DIAMOND GROUP NV bevindt zich op het adres: Pelikaanstr. 78 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Uncut diamonds. Producten gemaakt in FLSTAR DIAMOND GROUP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTAR DIAMOND GROUP NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTAR DIAMOND GROUP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTAR DIAMOND GROUP NV, openstaande posities, locatie van FLSTAR DIAMOND GROUP NV op de kaart.

FLSTAR DIAMOND GROUP NV is a company, that was registered 2008 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLSTAR DIAMOND GROUP NV, company assigned to the tax number BE04113525390. The company FLSTAR DIAMOND GROUP NV is located at the address: Pelikaanstr. 78 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Uncut diamonds. Products created in FLSTAR DIAMOND GROUP NV were not found.
The main activity of FLSTAR DIAMOND GROUP NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTAR DIAMOND GROUP NV is not available. You also can look at reviews of FLSTAR DIAMOND GROUP NV, open positions, location of FLSTAR DIAMOND GROUP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTAR DIAMOND GROUP NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTAR DIAMOND GROUP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTAR DIAMOND GROUP NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTAR DIAMOND GROUP NV, employees, financial statistics.