HET TURKS WINKELTJE

Contactgegevens HET TURKS WINKELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET TURKS WINKELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET TURKS WINKELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A VAN LANDEGHEMSTRAAT 58B; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38663856 (+32-38663856) 38663856 (+32-38663856)

Fax (fax): +32 (65) 805-41-11 +32 (65) 805-41-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET TURKS WINKELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET TURKS WINKELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET TURKS WINKELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET TURKS WINKELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET TURKS WINKELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET TURKS WINKELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET TURKS WINKELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET TURKS WINKELTJE
Products information HET TURKS WINKELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE07466003417
Ondernemingsnummer: 5539825439
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HET TURKS WINKELTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries. Alimentation sp茅cialis茅e

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET TURKS WINKELTJE
(Get full report from official database of BE for HET TURKS WINKELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET TURKS WINKELTJE
Addition kinds of activities for HET TURKS WINKELTJE

016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
25190100. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec

Werken bij HET TURKS WINKELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET TURKS WINKELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET TURKS WINKELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET TURKS WINKELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Bediende Facturatie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van HET TURKS WINKELTJE in sociale netwerken
Look for responds of HET TURKS WINKELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET TURKS WINKELTJE. Laat een reactie achter voor HET TURKS WINKELTJE. HET TURKS WINKELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET TURKS WINKELTJE. Leave a respond for HET TURKS WINKELTJE. HET TURKS WINKELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET TURKS WINKELTJE op de google maps. Adres en contacten HET TURKS WINKELTJE
Location of HET TURKS WINKELTJE on the google maps. Address and contacts of HET TURKS WINKELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET TURKS WINKELTJE HET TURKS WINKELTJE: Caveye Luc | AIME VINDEVOGEL | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | JEROME COSTERS | Studio Dirk Lambrechts BVBA

Other related companies as HET TURKS WINKELTJE: Caveye Luc | AIME VINDEVOGEL | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | JEROME COSTERS | Studio Dirk Lambrechts BVBA

HET TURKS WINKELTJE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET TURKS WINKELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07466003417. Het bedrijf HET TURKS WINKELTJE bevindt zich op het adres: A VAN LANDEGHEMSTRAAT 58B; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Alimentation sp茅cialis茅e. Producten gemaakt in HET TURKS WINKELTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET TURKS WINKELTJE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET TURKS WINKELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET TURKS WINKELTJE, openstaande posities, locatie van HET TURKS WINKELTJE op de kaart.

HET TURKS WINKELTJE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET TURKS WINKELTJE, company assigned to the tax number BE07466003417. The company HET TURKS WINKELTJE is located at the address: A VAN LANDEGHEMSTRAAT 58B; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Alimentation sp茅cialis茅e. Products created in HET TURKS WINKELTJE were not found.
The main activity of HET TURKS WINKELTJE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HET TURKS WINKELTJE is not available. You also can look at reviews of HET TURKS WINKELTJE, open positions, location of HET TURKS WINKELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET TURKS WINKELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET TURKS WINKELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET TURKS WINKELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET TURKS WINKELTJE, employees, financial statistics.