ZELFBEDIENING KATTENBOS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ZELFBEDIENING KATTENBOS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ZELFBEDIENING KATTENBOS

Contactgegevens ZELFBEDIENING KATTENBOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZELFBEDIENING KATTENBOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZELFBEDIENING KATTENBOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENBOS 82BA; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11543834 (+32-11543834) 11543834 (+32-11543834)

Fax (fax): +32 (57) 690-74-98 +32 (57) 690-74-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZELFBEDIENING KATTENBOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZELFBEDIENING KATTENBOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZELFBEDIENING KATTENBOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZELFBEDIENING KATTENBOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZELFBEDIENING KATTENBOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZELFBEDIENING KATTENBOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZELFBEDIENING KATTENBOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZELFBEDIENING KATTENBOS
Products information ZELFBEDIENING KATTENBOS

BTW identificatienummer (tax): BE01953338623
Ondernemingsnummer: 5846618652
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ZELFBEDIENING KATTENBOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZELFBEDIENING KATTENBOS
(Get full report from official database of BE for ZELFBEDIENING KATTENBOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZELFBEDIENING KATTENBOS
Addition kinds of activities for ZELFBEDIENING KATTENBOS

874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
20220104. Wei, rauw of vloeibaar | Whey, raw or liquid
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij ZELFBEDIENING KATTENBOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZELFBEDIENING KATTENBOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZELFBEDIENING KATTENBOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZELFBEDIENING KATTENBOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van ZELFBEDIENING KATTENBOS in sociale netwerken
Look for responds of ZELFBEDIENING KATTENBOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZELFBEDIENING KATTENBOS. Laat een reactie achter voor ZELFBEDIENING KATTENBOS. ZELFBEDIENING KATTENBOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZELFBEDIENING KATTENBOS. Leave a respond for ZELFBEDIENING KATTENBOS. ZELFBEDIENING KATTENBOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZELFBEDIENING KATTENBOS op de google maps. Adres en contacten ZELFBEDIENING KATTENBOS
Location of ZELFBEDIENING KATTENBOS on the google maps. Address and contacts of ZELFBEDIENING KATTENBOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZELFBEDIENING KATTENBOS ZELFBEDIENING KATTENBOS: DE MAESSCHALCK-GOETHALS BVBA | STEPHAN DE SUTTER | CHRIS DISCOBAR | Janssens H | DE SPLENTER

Other related companies as ZELFBEDIENING KATTENBOS: DE MAESSCHALCK-GOETHALS BVBA | STEPHAN DE SUTTER | CHRIS DISCOBAR | Janssens H | DE SPLENTER

ZELFBEDIENING KATTENBOS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZELFBEDIENING KATTENBOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953338623. Het bedrijf ZELFBEDIENING KATTENBOS bevindt zich op het adres: KATTENBOS 82BA; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in ZELFBEDIENING KATTENBOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZELFBEDIENING KATTENBOS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZELFBEDIENING KATTENBOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZELFBEDIENING KATTENBOS, openstaande posities, locatie van ZELFBEDIENING KATTENBOS op de kaart.

ZELFBEDIENING KATTENBOS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZELFBEDIENING KATTENBOS, company assigned to the tax number BE01953338623. The company ZELFBEDIENING KATTENBOS is located at the address: KATTENBOS 82BA; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in ZELFBEDIENING KATTENBOS were not found.
The main activity of ZELFBEDIENING KATTENBOS is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZELFBEDIENING KATTENBOS is not available. You also can look at reviews of ZELFBEDIENING KATTENBOS, open positions, location of ZELFBEDIENING KATTENBOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZELFBEDIENING KATTENBOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZELFBEDIENING KATTENBOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZELFBEDIENING KATTENBOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZELFBEDIENING KATTENBOS, employees, financial statistics.