PLOUVIER TRANSPORT

Contactgegevens PLOUVIER TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLOUVIER TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLOUVIER TRANSPORT

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2000-Antwerpen 1, België

Telefoon (phone): 03-202.04.50 (+32-03-202.04.50) 03-202.04.50 (+32-03-202.04.50)

Fax (fax): 03-231.33.00 (+32-03-231.33.00) 03-231.33.00 (+32-03-231.33.00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLOUVIER TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLOUVIER TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLOUVIER TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLOUVIER TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLOUVIER TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLOUVIER TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLOUVIER TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLOUVIER TRANSPORT
Products information PLOUVIER TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE03649353027
Ondernemingsnummer: 5370635986
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): 7
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PLOUVIER TRANSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLOUVIER TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for PLOUVIER TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLOUVIER TRANSPORT
Addition kinds of activities for PLOUVIER TRANSPORT

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
20150300. Eier verwerking | Egg processing
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
22540100. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
35599906. Kleiwerkende en tempererende machines | Clay working and tempering machines
42120100. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services

Werken bij PLOUVIER TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLOUVIER TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLOUVIER TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLOUVIER TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PLOUVIER TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of PLOUVIER TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLOUVIER TRANSPORT. Laat een reactie achter voor PLOUVIER TRANSPORT. PLOUVIER TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLOUVIER TRANSPORT. Leave a respond for PLOUVIER TRANSPORT. PLOUVIER TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLOUVIER TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten PLOUVIER TRANSPORT
Location of PLOUVIER TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of PLOUVIER TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come PLOUVIER TRANSPORT PLOUVIER TRANSPORT: COIFFURE PETRA | BUREAU ROND POINT | Finfe C.S.F. | DTS DEVELOPMENT OF TRANSPORT SYSTEMS | EUGEEN VEREECKEN

Other related companies as PLOUVIER TRANSPORT: COIFFURE PETRA | BUREAU ROND POINT | Finfe C.S.F. | DTS DEVELOPMENT OF TRANSPORT SYSTEMS | EUGEEN VEREECKEN

PLOUVIER TRANSPORT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is PLOUVIER TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03649353027. Het bedrijf PLOUVIER TRANSPORT bevindt zich op het adres: 2000-Antwerpen 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 7 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PLOUVIER TRANSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLOUVIER TRANSPORT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLOUVIER TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLOUVIER TRANSPORT, openstaande posities, locatie van PLOUVIER TRANSPORT op de kaart.

PLOUVIER TRANSPORT is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is PLOUVIER TRANSPORT, company assigned to the tax number BE03649353027. The company PLOUVIER TRANSPORT is located at the address: 2000-Antwerpen 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 7 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PLOUVIER TRANSPORT were not found.
The main activity of PLOUVIER TRANSPORT is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PLOUVIER TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of PLOUVIER TRANSPORT, open positions, location of PLOUVIER TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLOUVIER TRANSPORT, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLOUVIER TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLOUVIER TRANSPORT, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLOUVIER TRANSPORT, employees, financial statistics.