T. BELENGER

Contactgegevens T. BELENGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T. BELENGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

T. BELENGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALFRED DENDAL 114; 7300; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65652344 (+32-65652344) 65652344 (+32-65652344)

Fax (fax): +32 (57) 784-84-88 +32 (57) 784-84-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T. BELENGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T. BELENGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T. BELENGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T. BELENGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T. BELENGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T. BELENGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T. BELENGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T. BELENGER
Products information T. BELENGER

BTW identificatienummer (tax): BE08945587158
Ondernemingsnummer: 3735595703
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in T. BELENGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T. BELENGER
(Get full report from official database of BE for T. BELENGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor T. BELENGER
Addition kinds of activities for T. BELENGER

1446. Industrieel zand | Industrial sand
733699. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
22530203. Truien, breien | Jerseys, knit
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
35310601. backhoes | Backhoes
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij T. BELENGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T. BELENGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T. BELENGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T. BELENGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van T. BELENGER in sociale netwerken
Look for responds of T. BELENGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor T. BELENGER. Laat een reactie achter voor T. BELENGER. T. BELENGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T. BELENGER. Leave a respond for T. BELENGER. T. BELENGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T. BELENGER op de google maps. Adres en contacten T. BELENGER
Location of T. BELENGER on the google maps. Address and contacts of T. BELENGER

Andere gerelateerde bedrijven als come T. BELENGER T. BELENGER: FLROTAN SPIESSENS NV | Collaer | Seca | POPPENTHEATER TIJL | Smeets Marc

Other related companies as T. BELENGER: FLROTAN SPIESSENS NV | Collaer | Seca | POPPENTHEATER TIJL | Smeets Marc

T. BELENGER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T. BELENGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08945587158. Het bedrijf T. BELENGER bevindt zich op het adres: RUE ALFRED DENDAL 114; 7300; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in T. BELENGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T. BELENGER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T. BELENGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T. BELENGER, openstaande posities, locatie van T. BELENGER op de kaart.

T. BELENGER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is T. BELENGER, company assigned to the tax number BE08945587158. The company T. BELENGER is located at the address: RUE ALFRED DENDAL 114; 7300; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in T. BELENGER were not found.
The main activity of T. BELENGER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of T. BELENGER is not available. You also can look at reviews of T. BELENGER, open positions, location of T. BELENGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T. BELENGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T. BELENGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T. BELENGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T. BELENGER, employees, financial statistics.