SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS
Private companiesNonclassifiable Establishments • SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS

Contactgegevens SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-SERVATIUSSTRAAT 94B2; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11323047 (+32-11323047) 11323047 (+32-11323047)

Fax (fax): +32 (67) 862-21-33 +32 (67) 862-21-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS
Products information SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS

BTW identificatienummer (tax): BE09150482177
Ondernemingsnummer: 2914367675
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS
(Get full report from official database of BE for SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS
Addition kinds of activities for SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS

25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
50430000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand

Werken bij SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS in sociale netwerken
Look for responds of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. Laat een reactie achter voor SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. Leave a respond for SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS. SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS op de google maps. Adres en contacten SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS
Location of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS on the google maps. Address and contacts of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS: C.I.J.D. | OPTIQUE KESTERMANS | COIFFURE GAVRAY | JOSE PEERBOOM | LA FRITERIE MAC DANI?L

Other related companies as SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS: C.I.J.D. | OPTIQUE KESTERMANS | COIFFURE GAVRAY | JOSE PEERBOOM | LA FRITERIE MAC DANI?L

SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09150482177. Het bedrijf SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS bevindt zich op het adres: SINT-SERVATIUSSTRAAT 94B2; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, openstaande posities, locatie van SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS op de kaart.

SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, company assigned to the tax number BE09150482177. The company SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS is located at the address: SINT-SERVATIUSSTRAAT 94B2; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS were not found.
The main activity of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS is not available. You also can look at reviews of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, open positions, location of SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPER. LAMBRICHTS PUTZEYS, employees, financial statistics.