SALOUKAS CHRYSOSTOMOS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • SALOUKAS CHRYSOSTOMOS
Private companiesTransportation Services • SALOUKAS CHRYSOSTOMOS

Contactgegevens SALOUKAS CHRYSOSTOMOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALOUKAS CHRYSOSTOMOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALOUKAS CHRYSOSTOMOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE EUG. VERBOEKHOVEN 10; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22165664 (+32-22165664) 22165664 (+32-22165664)

Fax (fax): +32 (4) 780-87-35 +32 (4) 780-87-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALOUKAS CHRYSOSTOMOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALOUKAS CHRYSOSTOMOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALOUKAS CHRYSOSTOMOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALOUKAS CHRYSOSTOMOS
Products information SALOUKAS CHRYSOSTOMOS

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SALOUKAS CHRYSOSTOMOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALOUKAS CHRYSOSTOMOS
(Get full report from official database of BE for SALOUKAS CHRYSOSTOMOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALOUKAS CHRYSOSTOMOS
Addition kinds of activities for SALOUKAS CHRYSOSTOMOS

1061. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
142200. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
344100. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens

Werken bij SALOUKAS CHRYSOSTOMOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALOUKAS CHRYSOSTOMOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van SALOUKAS CHRYSOSTOMOS in sociale netwerken
Look for responds of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. Laat een reactie achter voor SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. SALOUKAS CHRYSOSTOMOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. Leave a respond for SALOUKAS CHRYSOSTOMOS. SALOUKAS CHRYSOSTOMOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALOUKAS CHRYSOSTOMOS op de google maps. Adres en contacten SALOUKAS CHRYSOSTOMOS
Location of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS on the google maps. Address and contacts of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS

Andere gerelateerde bedrijven als come SALOUKAS CHRYSOSTOMOS SALOUKAS CHRYSOSTOMOS: FLBELPARK BVBA | SOLEPEINT SA | Landis ICT group NV | Brain Optic SPRLU | ERNEST AERTS

Other related companies as SALOUKAS CHRYSOSTOMOS: FLBELPARK BVBA | SOLEPEINT SA | Landis ICT group NV | Brain Optic SPRLU | ERNEST AERTS

SALOUKAS CHRYSOSTOMOS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf SALOUKAS CHRYSOSTOMOS bevindt zich op het adres: PLACE EUG. VERBOEKHOVEN 10; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SALOUKAS CHRYSOSTOMOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALOUKAS CHRYSOSTOMOS is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALOUKAS CHRYSOSTOMOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, openstaande posities, locatie van SALOUKAS CHRYSOSTOMOS op de kaart.

SALOUKAS CHRYSOSTOMOS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, company assigned to the tax number BE07935943603. The company SALOUKAS CHRYSOSTOMOS is located at the address: PLACE EUG. VERBOEKHOVEN 10; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in SALOUKAS CHRYSOSTOMOS were not found.
The main activity of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS is not available. You also can look at reviews of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, open positions, location of SALOUKAS CHRYSOSTOMOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALOUKAS CHRYSOSTOMOS, employees, financial statistics.