ORIENTAL SUPERMARKET

Contactgegevens ORIENTAL SUPERMARKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORIENTAL SUPERMARKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORIENTAL SUPERMARKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN EN MORETUSLEI 85; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32333254 32333254

Fax (fax): +32 (10) 652-27-32 +32 (10) 652-27-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORIENTAL SUPERMARKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORIENTAL SUPERMARKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORIENTAL SUPERMARKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORIENTAL SUPERMARKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORIENTAL SUPERMARKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORIENTAL SUPERMARKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORIENTAL SUPERMARKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORIENTAL SUPERMARKET
Products information ORIENTAL SUPERMARKET

BTW identificatienummer (tax): BE02620208740
Ondernemingsnummer: 7106750488
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ORIENTAL SUPERMARKET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORIENTAL SUPERMARKET
(Get full report from official database of BE for ORIENTAL SUPERMARKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORIENTAL SUPERMARKET
Addition kinds of activities for ORIENTAL SUPERMARKET

314300. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
50729904. Meubelen hardware, nec | Furniture hardware, nec
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government
95120203. Wind en water erosie controle agentschap, overheid | Wind and water erosion control agency, government

Werken bij ORIENTAL SUPERMARKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORIENTAL SUPERMARKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORIENTAL SUPERMARKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORIENTAL SUPERMARKET. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van ORIENTAL SUPERMARKET in sociale netwerken
Look for responds of ORIENTAL SUPERMARKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORIENTAL SUPERMARKET. Laat een reactie achter voor ORIENTAL SUPERMARKET. ORIENTAL SUPERMARKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORIENTAL SUPERMARKET. Leave a respond for ORIENTAL SUPERMARKET. ORIENTAL SUPERMARKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORIENTAL SUPERMARKET op de google maps. Adres en contacten ORIENTAL SUPERMARKET
Location of ORIENTAL SUPERMARKET on the google maps. Address and contacts of ORIENTAL SUPERMARKET

Andere gerelateerde bedrijven als come ORIENTAL SUPERMARKET ORIENTAL SUPERMARKET: LUDWIG INSTITUT POUR LA RECHERCHE CONTRE LE CANCER | PEGGY HOEFKENS | RESIDENCE DE BAVIERE | AGO INTERIM | FE. REIP

Other related companies as ORIENTAL SUPERMARKET: LUDWIG INSTITUT POUR LA RECHERCHE CONTRE LE CANCER | PEGGY HOEFKENS | RESIDENCE DE BAVIERE | AGO INTERIM | FE. REIP

ORIENTAL SUPERMARKET is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORIENTAL SUPERMARKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02620208740. Het bedrijf ORIENTAL SUPERMARKET bevindt zich op het adres: PLANTIN EN MORETUSLEI 85; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in ORIENTAL SUPERMARKET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORIENTAL SUPERMARKET is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORIENTAL SUPERMARKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORIENTAL SUPERMARKET, openstaande posities, locatie van ORIENTAL SUPERMARKET op de kaart.

ORIENTAL SUPERMARKET is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORIENTAL SUPERMARKET, company assigned to the tax number BE02620208740. The company ORIENTAL SUPERMARKET is located at the address: PLANTIN EN MORETUSLEI 85; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Products created in ORIENTAL SUPERMARKET were not found.
The main activity of ORIENTAL SUPERMARKET is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ORIENTAL SUPERMARKET is not available. You also can look at reviews of ORIENTAL SUPERMARKET, open positions, location of ORIENTAL SUPERMARKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORIENTAL SUPERMARKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORIENTAL SUPERMARKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORIENTAL SUPERMARKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORIENTAL SUPERMARKET, employees, financial statistics.