NIGHT SHOP

Contactgegevens NIGHT SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIGHT SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIGHT SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SURLET 11; 4020; LIEGE, België

Telefoon (phone): 43430671 (+32-43430671) 43430671 (+32-43430671)

Fax (fax): +32 (86) 676-89-71 +32 (86) 676-89-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIGHT SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIGHT SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIGHT SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIGHT SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIGHT SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIGHT SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIGHT SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIGHT SHOP
Products information NIGHT SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE04923217773
Ondernemingsnummer: 8734100341
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Night Shop.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIGHT SHOP
(Get full report from official database of BE for NIGHT SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIGHT SHOP
Addition kinds of activities for NIGHT SHOP

07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
20220104. Wei, rauw of vloeibaar | Whey, raw or liquid
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
59410602. Kampeeruitrusting | Camping equipment
76220305. Video reparatie | Video repair

Werken bij NIGHT SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIGHT SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIGHT SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIGHT SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van NIGHT SHOP in sociale netwerken
Look for responds of NIGHT SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIGHT SHOP. Laat een reactie achter voor NIGHT SHOP. NIGHT SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIGHT SHOP. Leave a respond for NIGHT SHOP. NIGHT SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIGHT SHOP op de google maps. Adres en contacten NIGHT SHOP
Location of NIGHT SHOP on the google maps. Address and contacts of NIGHT SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come NIGHT SHOP NIGHT SHOP: Gilbert Waterschoot BVBA | Banque Bruxelles Lambert SA | EBP BVBA | FERDINAND PHILLIPPSEN | KPMG Conseils Fiscaux

Other related companies as NIGHT SHOP: Gilbert Waterschoot BVBA | Banque Bruxelles Lambert SA | EBP BVBA | FERDINAND PHILLIPPSEN | KPMG Conseils Fiscaux

NIGHT SHOP is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIGHT SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04923217773. Het bedrijf NIGHT SHOP bevindt zich op het adres: RUE SURLET 11; 4020; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Services: Night Shop..
De hoofdactiviteit van NIGHT SHOP is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIGHT SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIGHT SHOP, openstaande posities, locatie van NIGHT SHOP op de kaart.

NIGHT SHOP is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIGHT SHOP, company assigned to the tax number BE04923217773. The company NIGHT SHOP is located at the address: RUE SURLET 11; 4020; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. List of products are Services: Night Shop..
The main activity of NIGHT SHOP is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NIGHT SHOP is not available. You also can look at reviews of NIGHT SHOP, open positions, location of NIGHT SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIGHT SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIGHT SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIGHT SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIGHT SHOP, employees, financial statistics.