MARTINE MOONS

Contactgegevens MARTINE MOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINE MOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINE MOONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUINSTRAAT 12; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11818004 (+32-11818004) 11818004 (+32-11818004)

Fax (fax): +32 (68) 200-29-83 +32 (68) 200-29-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINE MOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINE MOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINE MOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINE MOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINE MOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINE MOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINE MOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINE MOONS
Products information MARTINE MOONS

BTW identificatienummer (tax): BE08430603027
Ondernemingsnummer: 2276885986
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MARTINE MOONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINE MOONS
(Get full report from official database of BE for MARTINE MOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINE MOONS
Addition kinds of activities for MARTINE MOONS

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
6531. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
50120402. Motor scooters | Motor scooters
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
50630402. Verlichtingsapparatuur en accessoires | Lighting fittings and accessories
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij MARTINE MOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINE MOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINE MOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINE MOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van MARTINE MOONS in sociale netwerken
Look for responds of MARTINE MOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINE MOONS. Laat een reactie achter voor MARTINE MOONS. MARTINE MOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINE MOONS. Leave a respond for MARTINE MOONS. MARTINE MOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINE MOONS op de google maps. Adres en contacten MARTINE MOONS
Location of MARTINE MOONS on the google maps. Address and contacts of MARTINE MOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINE MOONS MARTINE MOONS: KROKANTJE | Bartsoen-Devos NV | Henrard Michel | Serlippens Colette | Aktuapharma

Other related companies as MARTINE MOONS: KROKANTJE | Bartsoen-Devos NV | Henrard Michel | Serlippens Colette | Aktuapharma

MARTINE MOONS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINE MOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08430603027. Het bedrijf MARTINE MOONS bevindt zich op het adres: BRUINSTRAAT 12; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in MARTINE MOONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTINE MOONS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINE MOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINE MOONS, openstaande posities, locatie van MARTINE MOONS op de kaart.

MARTINE MOONS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINE MOONS, company assigned to the tax number BE08430603027. The company MARTINE MOONS is located at the address: BRUINSTRAAT 12; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in MARTINE MOONS were not found.
The main activity of MARTINE MOONS is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINE MOONS is not available. You also can look at reviews of MARTINE MOONS, open positions, location of MARTINE MOONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINE MOONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINE MOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINE MOONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINE MOONS, employees, financial statistics.