KOEN DE BOECK

Contactgegevens KOEN DE BOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN DE BOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN DE BOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEZELLESTRAAT 58; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54336330 (+32-54336330) 54336330 (+32-54336330)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN DE BOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN DE BOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN DE BOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN DE BOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN DE BOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN DE BOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN DE BOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN DE BOECK
Products information KOEN DE BOECK

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in KOEN DE BOECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN DE BOECK
(Get full report from official database of BE for KOEN DE BOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN DE BOECK
Addition kinds of activities for KOEN DE BOECK

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories

Werken bij KOEN DE BOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN DE BOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN DE BOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN DE BOECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van KOEN DE BOECK in sociale netwerken
Look for responds of KOEN DE BOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN DE BOECK. Laat een reactie achter voor KOEN DE BOECK. KOEN DE BOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN DE BOECK. Leave a respond for KOEN DE BOECK. KOEN DE BOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN DE BOECK op de google maps. Adres en contacten KOEN DE BOECK
Location of KOEN DE BOECK on the google maps. Address and contacts of KOEN DE BOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN DE BOECK KOEN DE BOECK: FLSPEOS BELGIUM SA | IPPA | FRANCIS WARNANT | Layeux J | P. GILSON

Other related companies as KOEN DE BOECK: FLSPEOS BELGIUM SA | IPPA | FRANCIS WARNANT | Layeux J | P. GILSON

KOEN DE BOECK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN DE BOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf KOEN DE BOECK bevindt zich op het adres: GEZELLESTRAAT 58; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in KOEN DE BOECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOEN DE BOECK is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN DE BOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN DE BOECK, openstaande posities, locatie van KOEN DE BOECK op de kaart.

KOEN DE BOECK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN DE BOECK, company assigned to the tax number BE01263397216. The company KOEN DE BOECK is located at the address: GEZELLESTRAAT 58; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in KOEN DE BOECK were not found.
The main activity of KOEN DE BOECK is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN DE BOECK is not available. You also can look at reviews of KOEN DE BOECK, open positions, location of KOEN DE BOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN DE BOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN DE BOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN DE BOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN DE BOECK, employees, financial statistics.