GERMAIN WERNIERS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GERMAIN WERNIERS
Private companiesFood Stores • GERMAIN WERNIERS

Contactgegevens GERMAIN WERNIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERMAIN WERNIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERMAIN WERNIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAKBORSLEI 383; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33242356 (+32-33242356) 33242356 (+32-33242356)

Fax (fax): +32 (63) 505-54-20 +32 (63) 505-54-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERMAIN WERNIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERMAIN WERNIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERMAIN WERNIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERMAIN WERNIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERMAIN WERNIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERMAIN WERNIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERMAIN WERNIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERMAIN WERNIERS
Products information GERMAIN WERNIERS

BTW identificatienummer (tax): BE01356506347
Ondernemingsnummer: 4136871337
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GERMAIN WERNIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERMAIN WERNIERS
(Get full report from official database of BE for GERMAIN WERNIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERMAIN WERNIERS
Addition kinds of activities for GERMAIN WERNIERS

206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
28210400. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
46190000. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional

Werken bij GERMAIN WERNIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERMAIN WERNIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERMAIN WERNIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERMAIN WERNIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van GERMAIN WERNIERS in sociale netwerken
Look for responds of GERMAIN WERNIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERMAIN WERNIERS. Laat een reactie achter voor GERMAIN WERNIERS. GERMAIN WERNIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERMAIN WERNIERS. Leave a respond for GERMAIN WERNIERS. GERMAIN WERNIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERMAIN WERNIERS op de google maps. Adres en contacten GERMAIN WERNIERS
Location of GERMAIN WERNIERS on the google maps. Address and contacts of GERMAIN WERNIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come GERMAIN WERNIERS GERMAIN WERNIERS: BUREAU CLERIN | Heynen J | Recymex | Dupré B | PHARMACIE TAVERNE

Other related companies as GERMAIN WERNIERS: BUREAU CLERIN | Heynen J | Recymex | Dupré B | PHARMACIE TAVERNE

GERMAIN WERNIERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERMAIN WERNIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01356506347. Het bedrijf GERMAIN WERNIERS bevindt zich op het adres: LAKBORSLEI 383; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in GERMAIN WERNIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERMAIN WERNIERS is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERMAIN WERNIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERMAIN WERNIERS, openstaande posities, locatie van GERMAIN WERNIERS op de kaart.

GERMAIN WERNIERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERMAIN WERNIERS, company assigned to the tax number BE01356506347. The company GERMAIN WERNIERS is located at the address: LAKBORSLEI 383; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in GERMAIN WERNIERS were not found.
The main activity of GERMAIN WERNIERS is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GERMAIN WERNIERS is not available. You also can look at reviews of GERMAIN WERNIERS, open positions, location of GERMAIN WERNIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERMAIN WERNIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERMAIN WERNIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERMAIN WERNIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERMAIN WERNIERS, employees, financial statistics.