E. LAMYA

Contactgegevens E. LAMYA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E. LAMYA: address, phone, fax, email, website, opening hours

E. LAMYA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE L?EQUERRE 33; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10454724 (+32-10454724) 10454724 (+32-10454724)

Fax (fax): +32 (57) 591-70-49 +32 (57) 591-70-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E. LAMYA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E. LAMYA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E. LAMYA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E. LAMYA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E. LAMYA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E. LAMYA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E. LAMYA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E. LAMYA
Products information E. LAMYA

BTW identificatienummer (tax): BE06077056884
Ondernemingsnummer: 6232788085
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in E. LAMYA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E. LAMYA
(Get full report from official database of BE for E. LAMYA)

Aanvulling soorten activiteiten voor E. LAMYA
Addition kinds of activities for E. LAMYA

244901. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
34849900. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
50310204. Fineer | Veneer
57360101. organen | Organs

Werken bij E. LAMYA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E. LAMYA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E. LAMYA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E. LAMYA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van E. LAMYA in sociale netwerken
Look for responds of E. LAMYA in social networks

Lees alle opmerkingen voor E. LAMYA. Laat een reactie achter voor E. LAMYA. E. LAMYA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E. LAMYA. Leave a respond for E. LAMYA. E. LAMYA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E. LAMYA op de google maps. Adres en contacten E. LAMYA
Location of E. LAMYA on the google maps. Address and contacts of E. LAMYA

Andere gerelateerde bedrijven als come E. LAMYA E. LAMYA: DRUKKERIJ VONCKERS | Excotramed SPRL | Ethyl Europe S.P.R.L. | PHILIPPE BROGNIAUX | Stamineeke

Other related companies as E. LAMYA: DRUKKERIJ VONCKERS | Excotramed SPRL | Ethyl Europe S.P.R.L. | PHILIPPE BROGNIAUX | Stamineeke

E. LAMYA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E. LAMYA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06077056884. Het bedrijf E. LAMYA bevindt zich op het adres: PLACE DE L?EQUERRE 33; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in E. LAMYA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E. LAMYA is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E. LAMYA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E. LAMYA, openstaande posities, locatie van E. LAMYA op de kaart.

E. LAMYA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is E. LAMYA, company assigned to the tax number BE06077056884. The company E. LAMYA is located at the address: PLACE DE L?EQUERRE 33; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Products created in E. LAMYA were not found.
The main activity of E. LAMYA is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E. LAMYA is not available. You also can look at reviews of E. LAMYA, open positions, location of E. LAMYA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E. LAMYA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E. LAMYA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E. LAMYA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E. LAMYA, employees, financial statistics.