DE KERF ZELFBEDIENING

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DE KERF ZELFBEDIENING
Private companiesTransportation Services • DE KERF ZELFBEDIENING

Contactgegevens DE KERF ZELFBEDIENING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KERF ZELFBEDIENING: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KERF ZELFBEDIENING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELSELEDORP 12; 9111; BELSELE, België

Telefoon (phone): 37725432 (+32-37725432) 37725432 (+32-37725432)

Fax (fax): +32 (67) 400-57-20 +32 (67) 400-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KERF ZELFBEDIENING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KERF ZELFBEDIENING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KERF ZELFBEDIENING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KERF ZELFBEDIENING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KERF ZELFBEDIENING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KERF ZELFBEDIENING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KERF ZELFBEDIENING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KERF ZELFBEDIENING
Products information DE KERF ZELFBEDIENING

BTW identificatienummer (tax): BE07091369628
Ondernemingsnummer: 1733062744
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DE KERF ZELFBEDIENING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KERF ZELFBEDIENING
(Get full report from official database of BE for DE KERF ZELFBEDIENING)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KERF ZELFBEDIENING
Addition kinds of activities for DE KERF ZELFBEDIENING

283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
22110505. denims | Denims
36329904. Koelkasten, mechanische en absorptie: huishouden | Refrigerators, mechanical and absorption: household
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij DE KERF ZELFBEDIENING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KERF ZELFBEDIENING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KERF ZELFBEDIENING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KERF ZELFBEDIENING. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van DE KERF ZELFBEDIENING in sociale netwerken
Look for responds of DE KERF ZELFBEDIENING in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KERF ZELFBEDIENING. Laat een reactie achter voor DE KERF ZELFBEDIENING. DE KERF ZELFBEDIENING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KERF ZELFBEDIENING. Leave a respond for DE KERF ZELFBEDIENING. DE KERF ZELFBEDIENING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KERF ZELFBEDIENING op de google maps. Adres en contacten DE KERF ZELFBEDIENING
Location of DE KERF ZELFBEDIENING on the google maps. Address and contacts of DE KERF ZELFBEDIENING

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KERF ZELFBEDIENING DE KERF ZELFBEDIENING: MENESTREL | CARROSSERIE JONCKHEERE | CONTACT MAGAZINE | VAES VEERLE & BART | JOKARI

Other related companies as DE KERF ZELFBEDIENING: MENESTREL | CARROSSERIE JONCKHEERE | CONTACT MAGAZINE | VAES VEERLE & BART | JOKARI

DE KERF ZELFBEDIENING is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KERF ZELFBEDIENING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07091369628. Het bedrijf DE KERF ZELFBEDIENING bevindt zich op het adres: BELSELEDORP 12; 9111; BELSELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in DE KERF ZELFBEDIENING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KERF ZELFBEDIENING is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KERF ZELFBEDIENING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KERF ZELFBEDIENING, openstaande posities, locatie van DE KERF ZELFBEDIENING op de kaart.

DE KERF ZELFBEDIENING is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KERF ZELFBEDIENING, company assigned to the tax number BE07091369628. The company DE KERF ZELFBEDIENING is located at the address: BELSELEDORP 12; 9111; BELSELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in DE KERF ZELFBEDIENING were not found.
The main activity of DE KERF ZELFBEDIENING is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KERF ZELFBEDIENING is not available. You also can look at reviews of DE KERF ZELFBEDIENING, open positions, location of DE KERF ZELFBEDIENING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KERF ZELFBEDIENING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KERF ZELFBEDIENING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KERF ZELFBEDIENING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KERF ZELFBEDIENING, employees, financial statistics.