FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS
Private companiesUnited States Postal Service • FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS

Contactgegevens FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Avenue Gouverneur Bovesse 4c 5100 Namur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-30-50-31 32-81-30-50-31

Fax (fax): +32 (53) 239-79-33 +32 (53) 239-79-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS
Products information FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS

BTW identificatienummer (tax): BE02394165039
Ondernemingsnummer: 2487274169
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS
(Get full report from official database of BE for FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS
Addition kinds of activities for FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS

3671. Electron buizen | Electron tubes
206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
22119905. Vogeloogje luier doek, katoen | Bird's-eye diaper cloth, cotton
26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
95110100. Milieuagentschappen | Environmental agencies

Werken bij FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS in sociale netwerken
Look for responds of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. Laat een reactie achter voor FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. Leave a respond for FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS. FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS op de google maps. Adres en contacten FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS
Location of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS on the google maps. Address and contacts of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS: GUSTAVE VANDERLINDEN | Roerhuis (Het) | COIFFURE BARBARELLA | CHRISTIAAN SYS | MARIELLE DONNE

Other related companies as FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS: GUSTAVE VANDERLINDEN | Roerhuis (Het) | COIFFURE BARBARELLA | CHRISTIAAN SYS | MARIELLE DONNE

FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02394165039. Het bedrijf FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS bevindt zich op het adres: Avenue Gouverneur Bovesse 4c 5100 Namur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, openstaande posities, locatie van FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS op de kaart.

FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS is a company, that was registered 1993 in Namur region, Belgium. Full name of company is FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, company assigned to the tax number BE02394165039. The company FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS is located at the address: Avenue Gouverneur Bovesse 4c 5100 Namur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social services. Products created in FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS were not found.
The main activity of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS is not available. You also can look at reviews of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, open positions, location of FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGE D'OR SERVICES NAMUR SCRL FS, employees, financial statistics.